نايب رئيس کميسيون فرهنگي تاکيد کرد بخشي از بودجه فرهنگي سال 89 که اختصاص به ارتقاي فرهنگي شهرستان‌ها داشته در اين حوزه هزينه نشده است. <BR>

به گزارش مشرق، جواد آرين‌منش به مهر گفت: بودجه سال 89 يک اشکال عمده داشت و آن اين بود که از بودجه‌اي که براي ارتقاي فرهنگ در استان‌ها اختصاص پيدا کرده بود و شامل 1500 ميليارد تومان بود، تنها 25 درصد آن به استان‌ها اختصاص پيدا کرد و تحولي که مي‌شد با اين رقم بودجه در استان‌ها به وجود بيايد اتفاق نيفتاد.

وي ادامه داد: به نظر مي‌رسد اجراي طرح هدفمند کردن يارانه‌ها باعث شده دولت از طرق مختلف اعتبار تامين کند، آن 75 درصدي که قرار بود هزينه شود به پرداخت يارانه‌ها تخصيص پيدا کرده است. بخشي از اين اعتبار از بانک مرکزي، وزارت نفت و... تامين شده است.

 

اين نماينده مجلس افزود: با توجه به شرايط و فضاي جامعه اعتباري که براي حوزه فرهنگ در سال 90 در نظر گرفته شده اگرچه پاسخگوي نياز همه نيست اما نسبت به سال 89 در بحث بودجه فرهنگي رشد داريم، اميدواريم منابع درآمد دولت محقق شود تا برنامه‌هاي فرهنگي به خوبي انجام شود.

آرين‌منش گفت: امسال براي توليد فيلم فاخر 80 ميليارد تومان در نظر گرفته شده که نسبت به سال 89 در اين بخش هم افزايش بودجه داريم، مي‌دانيم که توليد فيلم فاخر نيازمند بودجه‌ها و اعتبارات بيشتري است اميدواريم در آينده بتوانيم اعتبار بيشتري براي توليد فيلم‌هاي فاخر تامين کنيم.

وي تاکيد کرد: يکي از اتفاق‌هاي مهمي که در حوزه فرهنگ و هنر بايد بيفتد، جذب سرمايه‌گذاري خصوصي و فعال کردن بخش خصوصي در حوزه فرهنگ و هنر است، اگر بخش خصوصي را توانمند کنيم مي‌توانيم به منابعي دست پيدا کنيم که توليد و توسعه فرهنگي را تسريع کنند، با دادن وام‌ها و تسهيلات بانکي و مسائلي از اين دست مي‌توانيم بخش خصوصي را تشويق کنيم تا در حوزه فرهنگ و هنر مشارکت بيشتر و بهتري داشته باشد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس