به گزارش مشرق، علیرضا راسی، با تاکید بر اینکه حدود 400 واحد مجاز تعمیرگاه که طرف قرارداد با نمایندگیهای خودرو نیز هستند در شهر تهران داریم، گفت: حدود 200 تعمیرگاه متفرقه دارای پروانه بوده و حدود 450 واحد نیز در حال گرفتن پروانه هستند، به طور کلی میتوان گفت در حال حاضر در شهر تهران تقریبا هزار واحد تعمیرگاهی مجاز داریم که این آمار به غیر از شمیرانات و شهرری است.
راسی به مردم هشدار داد که حتما در زمان بروز مشکل خودروهای خود، به واحدهای مجاز تعمیرگاهی مراجعه کنند که پروانه کسب در مغازههای آنها نصب شده باشد و در صورت بروز مشکل می توانند شکایت خود را مطرح کنند تا رسیدگی شود.
ساماندهی تعمیرگاههای بدون پروانه کسب
وی با بیان اینکه در حال ساماندهی تعمیرگاههایی هستیم که پروانه کسب ندارند، تاکید کرد: هزینه تعمیرگاهها بر اساس نوع تعمیر و مدت زمانی که بر روی خودرو صرف میشود متغیر است و معمولا تعمیرگاههایی که طرف نمایندگی با خودروسازان هستند تعرفه خودروسازان را رعایت میکنند.
نرخ تعمیر خودرو بر اساس زمان،سختی کار و نوع تخصص متفاوت است
راسی با بیان اینکه نرخ تعمیر بر اساس زمان،سختی کار و نوع تخصص در تعمیر خودروها متفاوت است، گفت:به عنوان مثال دستمزد تعمیر موتور خودرو که کاری تخصصی است با تعویض لنت چرخ متفاوت است و به غیرازمدت زمان صرف شده برای تعمیر خودرو، نوع تخصص نیز در نرخ آن تاثیرگذار است.
رییس اتحادیه دارندگان تعمیرگاه، اتوسرویس، توقفگاه و پارکینگ ادامه داد: حداقل متراژ تعمیرگاههای معمولی 300 متر است و برای تعمیرگاه و اتوسرویس 800 متر فضا مورد نیاز است که البته ما تعمیرگاه و اتوسرویسهایی نیز داریم که از دهههای قبل این پروانه را دارند، ولی متراژ آنها کمتر از 800 متر است ولی با توجه به اینکه آنها از گذشته این پروانه را دارند کار خود را ادامه میدهند.
وی با اشاره به پارکینگهای موجود در شهر تهران و با تاکید بر اینکه متاسفانه در این زمینه با کمبود مواجه هستیم گفت: متاسفانه هزینه زمین در شهر گران بوده ولی رستههای پارکینگی ما دستمزدی که از پارک خودروها دریافت میکنند در مقایسه با سرمایهگذاری آنها بسیار کم است و با توجه به صرفه نبودن بسیاری از آنها تغییر شغل داده و یا متضرر میشوند.