کد خبر 4392
تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۴

وزير دفاع و پشتباني نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران ، دکترين کشورمان را " بازدارندگي فعال "، به معناي بازداشتن دشمن از حمله با اين احساس که هزينه فراواني برايش به همراه دارد ، اعلام کرد.<BR>


به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، سردار احمد وحيدي در برنامه گفتگوي ويژه خبري شبکه دوم سيما با اشاره به طرح هاي موشک قيام يک ، پهپاد کرار و شناورهاي جديد گفت : موشک فاتح نسل سوم با سوخت جامد و دقت بسيار بالا ، مهمات با برد زياد و طرح هاي اپتيکي و الکترونيکي از مجموعه طرح هاي گوناگون و جديد وزارت دفاع هستند.
وي افزود : در حوزه مهم الکترونيک و اپتيک طرح هايي چون دوربين هاي حرارتي ، راديو فرکانس هاي مختلف ، سامانه هاي ارتباطي امن ، ارسال پيام و برقراري ارتباط ليزري و در حوزه کنترل آتش ، سامانه هاي اپتيکي که دشمن توانايي اخلال در آن را ندارد از جمله طرح هاي وزارت دفاع است.
وزير دفاع و پشتباني نيروهاي مسلح ، بازدارندگي را در ادبيات کلاسيک به معناي هسته اي شدن بيان کرد و گفت : بازدارندگي ما براساس سلاح هاي متعارف است و در اين بازدارندگي از تجهيزات و تسليحات مناسب که بخشي از آن براي پاسخ به آفند خواهد بود، استفاده مي کنيم ولي اقدام پيش دستانه نداريم.
وي افزود :‌ فرآيند کار در صنايع دفاعي به ترتيب تعيين سياست دفاعي ، دکترين دفاعي ، الگوي تسليحاتي و در نهايت مصاديق تسليحات است و سياست هاي دفاعي کشور توسط مقام معظم رهبري تعيين مي شود.
سردار وحيد تصريح کرد: يکي از دستاوردهاي مهم ما کوتاه کردن زمان بين اعلام نياز به يک سلاح و توليد آن است از جمله موشک قيام يک که در کمترين زمان به نتيجه رسيديم.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح ادامه داد : خط توليد اغلب سلاح ها نيز آماده شده است.
وي واحدهاي جهاد خودکفايي در نيروهاي مسلح را نيز همراه و همگام با صنايع دفاع دانست و افزود : تبادل اطلاعات و تحقيقات با اين واحدها انجام مي شود و اين همکاري از نقاط قوت نيروهاي مسلح است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح تصريح کرد: اين تبادل اطلاعات محدود به جهادهاي خودکفايي نمي شود بلکه مراکز تحقيقاتي، دانشگاه ها و شرکت هاي دانش بنيان را نيز فرا مي گيرد.
سردار وحيد نيروي انساني متعهد را رکن اصلي در نيروهاي مسلح دانست وگفت: دکترين جنگ نامتقارن که در جمهوري اسلامي ايران طرح شد از اين مسئله نشات مي گرفت که ما مي توانيم با تکيه بر توانمندي هاي خود با قدرت ناهمتراز درگير شويم و نيز چگونه بر آن پيروز شويم از جمله در جنگ تحميلي شناورهاي کوچک ما موفق به آسيب زدن به امکانات دشمن در درگيري ها شدند به گونه اي که خود آمريکايي ها از آن متعجب شده بودند.
وي با اشاره به آمادگي دفاعي جمهوري اسلامي ايران افزود: ما علاوه بر اين که مي توانيم در دوردست هم به آنها ضربه بزنيم، تدارک لازم را هم در مقابل حملات از دوردست ديده ايم، از جمله موشک هاي کروز که ضعف هاي خاص خود را دارد و جمهوري اسلامي فکر همه اينها را کرده و سلاح و تجهيزات لازم را ساخته است.
سردار وحيد، منطقه خليج فارس را داراي قابليت تبديل شدن به مرکز اقتصادي جهان دانست و گفت: اين خواست قدرت هاي بزرگ بوده که چنين اتفاقي نيفتاده و حرف جمهوري اسلامي ايران هم همين است که اين منطقه بايد توسعه و رشد پيدا کند چرا که اينجا منطقه اي مشترک با فرهنگ و سوابق تاريخي مشترک است به گونه اي که اگر به قدرت اقتصادي خود برسد، اتحاديه اروپا به گرد آن هم نخواهد رسيد.
وي افزود: تلاش قدرت ها در اختلاف افکني گاهي با ايران هراسي و گاهي هم با تنازعات و ايجاد اختلاف در خود آن کشورهاست و ما مطمئن هستيم که حضور نيروهاي بيگانه در منطقه عامل ايجاد تشنج و امنيت زدايي و خود به معناي القاي نا امني است.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به سفر خود به عمان گفت: هيچ مشکل و اختلاف جدي بين ما نيست و منافع مشترک داريم، تنگه هرمز بين ما مشترک و تامين امنيت آن هم مسئوليت مشترک ماست.
وي افزود:‌ در رزمايش دريايي هم که برگزار کرديم، چند کشور حاضر شدند و برخي کشورهايي هم که نتوانستند، پيام فرستادند و اين نشانه همدلي آنهاست البته کشورهاي فرامنطقه اي تلاش دارند تعهداتي را به آنها تحميل کنند که نتوانند در اين مسير حرکت کنند ولي آنها به اندازه اي که تلاش کردند، ‌نتوانستد نتيجه بگيرند از جمله تلاش کردند که آنها در بحث انرژي هسته اي ما موضع بگيرند که اين کار را نکردند.
سردار وحيد ، سياست جمهوري اسلامي ايران را عدم تنازع بين کشورهاي اسلامي و بلکه ميانجي گري براي حل اختلافات بين آنها بيان کرد و گفت: طرح مسئله تهاجم ايران به کشورهاي ديگر نادرست است و سابقه تاريخي ما هم نشان مي دهد که مردم ما صلح دوست هستند.
وي افزود: ‌توان دفاعي ما در اختيار امت اسلامي قرار دارد و حاضر هستيم تا تسليحات خود را در اختيار کشورهاي حاشيه خليج فارس قرار دهيم.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در بخش ديگري از سخنان خود ورود نيروهاي مسلح به بخش اقتصادي را داراي مبناي قانون اساسي و براساس کمک به سازندگي در زمان صلح دانست و گفت: توانمندي هاي خوبي پس از جنگ وجود داشت که اگر در خدمت مردم قرار نمي گرفت، جفا به آنها بود.
وي افزود: ‌نمره خوبي هم در اين خدمات از جمله سد و پل سازي و آباد سازي روستاها کسب و کارهاي ارزشمندي انجام شد که طبيعتا به معني رقابت با بخش خصوصي نبود بلکه زمينه اي براي رشد آنها فراهم شد.
سردار وحيد تصريح کرد:‌ ما الان حدود 1000 واحد صنعتي، تحقيقاتي داريم که با وزارت دفاع کار مي کنند و همه خصوصي هستند که اين امر خود به خود مسير انتقال فناوري به آنها را نيز باز مي کند.
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در بخش ديگري از سخنانش توجه به نيازهاي مادي کارکنان را هم از موضوعات مورد توجه بيان کرد و گفت: کالاهاي اساسي به ويژه مسکن و نيز خدمات درماني مهم و در برنامه هاي ما هستند.
وي افزود : ‌مسکن مهر فرصت بسيار خوب است و در تامين کالا هم فروشگاه هاي اتکا و ديگر فروشگاه هاي را داريم، البته نيروي انساني مشغول به خدمت در صنايع دفاعي اگر چه دريافت حقوق بيشتري در بيرون داشته باشد، با احساس اين که براي حفظ و دفاع از عزت و اسلام فعاليت مي کند، چندان به کمبودهاي مادي توجه نمي کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس