به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، بابک رضايي با بيان اين مطلب اظهار کرد: در چربي خون پايين، مصرف آب غوره و يا سبزي شويد ميتواند تا حدودي مثمرثمر واقع شود اما در فشار خون بالا مصرف اين مواد غذايي تغييري در ميزان چربي خون ايجاد نخواهد کرد.
وي با بيان اينکه در بسياري از موارد تصور ميشود عدد نرمال چربي خون در همه افراد يکسان است، تصريح کرد: افراد مبتلا به چربي خون بايد توجه داشته باشند که عدد نرمال چربي خون در افراد مختلف يکسان نيست و وابسته به سن و يا بيماريهاي زمينهاي متفاوت است.
رضايي، کرخت شدن دست و پا، سرگيجه، سردرد و خواب آلودگي را از علائم ابتلا به چربي خون برشمرد و افزود: در برخي موارد نيز اين بيماري علامتي نداشته و به واسطه انجام آزمايشات مربوطه ظاهر ميشود.
اين متخصص داخلي با اشاره به اينکه بيماري چربي خون ميتواند زمينهساز بروز بيماريهاي قلبي و عروقي و در نهايت بروز سکتههاي قلبي و مغزي شود، يادآور شد: البته در صورت اصلاح رژيم غذايي و انجام حرکات ورزشي ممکن است فرد تا پايان عمر بدون هيچ مشکلي به زندگي خود ادامه دهد.
وي مصرف روغن حيواني، روغنهاي نباتي، خامه، کره، تخممرغ، سس مايونز، گوشت قرمز و غذاهاي پرچرب مانند کله و پاچه را براي بيماران مبتلا به چربي خون مضر دانست و خاطرنشان کرد: رعايت رژيم غذايي صحيح و مصرف دارو ميتواند به ميزان قابل توجهي چربي خون را کاهش دهد.