به گزارش مشرق، ايسنا به نقل از روزنامه اماراتي دارالخليج نوشت: وزارت معارف رژيم صهيونيستي طي دستوراتي جديد اعلام کرده است: بايد امتحان درس تاريخ دبيرستانهاي عربي در اسرائيل دربرگيرندهي چند سوال مهم باشد. نخست وقايع قرن بيستم، دوم تاريخ ملت اسرائيل تا هولوکاست و سوم فاجعهي ملت يهودي بين سالهاي 1933 تا 1945.
روزنامه عبري زبان معاريو نوشته است: سوال مهم اين است که آيا دانش آموزان عرب ملزم به يادگيري مسالهي هولوکاست خواهند بود يا نه؟
اين روزنامه افزود: وزارت معارف پيش از اين در الزام آور بودن تدريس اين مساله دخالتي نداشت.
به نوشته اين روزنامه، نتايج نظرسنجي در مدارس عربي نشان ميدهد که دانش آموزان عرب ترجيح ميدهند منابع ديگري در خصوص هولوکاست را بخوانند.
اين روزنامه نوشته است: در پي الزامي کردن تدريس هولوکاست، دانشگاه حيفا اخيرا نظرسنجياي را صورت داده که اين نظرسنجي انکار 40 درصد از فلسطينيهاي ساکن عرب 48 نسبت به هولوکاست را نشان داد.
در گزارش ديگري که از سوي مرکز تحقيقات پارلمان رژيم صهيونيستي (کنست) ارائه شده، اکثر مدارس عربي در اسرائيل هيچ صحبتي از هولوکاست در سالروز آن نميکنند و تنها حدود 1500 دانش آموز عرب از مجموع 135 هزار دانش آموز از اردوگاههاي يهوديان در لهستان بازديد کردهاند.
پيش از اين در گزارش ناظر کل رژيم صهيونيستي در سال 2010 آمده بود که مدارس عربي هيچ اهميتي به هولوکاست نميدهند.
در پي اين گزارشها وزارت معارف طرحي فراگير براي تدريس اين مساله ارائه کرد و تصميم گرفت که تغييراتي در زمينهي تدريس هولوکاست ايجاد کند و چندين کتاب به زبان عربي دربارهي هولوکاست منتشر کرد و دورههاي تکميلي براي معلمان عرب در خصوص هولوکاست برگزار نمود.