کد خبر 424325
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳

متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو، گیلاس، پیاز، بادمجان و عدس می‌توان چربی خون را کاهش داد.

به گزارش مشرق، علی حسینی، متخصص طب سنتی گفت: برای کاهش چربی خون یا کلسترول می توان در میان سبزیجات، سیر را بیش از همه مصرف کرد.

وی ادامه داد: مصرف زیتون و روغن آن نیز کلسترول را کاهش می‌دهد. البته روغن بادام‌زمینی، هسته انگور و کنجد نیز در کاهش چربی خون مفیدند.

این متخصص طب سنتی گفت: پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی و چرب از راههای کاهش کلسترول است و استفاده از شوید در غذاها یا آب گوجه‌فرنگی و آبغوره نیز موثر هستند.

حسینی ادامه داد: میوه هایی مثل آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش و سبزیجاتی مثل کدو حلوایی، جعفری، پیاز، بادمجان و عدس نیز به کاهش کلسترول خون کمک می‌کنند.

وی افزود: مصرف فلفل سیاه نیز مفید است چون به سلولهای چربی را می سوزاند.سماق و ریحان نیز برای طعم بخشی به غذا و برای کاهش چربی خون کاربرد دارند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس