به گزارش مشرق، جلال يحييزاده در گفتگو با مهر ضمن بيان اين مطلب افزود: دولت از ديماه سال گذشته مي توانست با معرفي سرپرست براي اجراي قانون تشکيل وزارت ورزش و جوانان اقدام کند ولي با گذشت نزديک به چهار ماه هنوز اتفاقي در اين زمينه صورت نپذيرفته و دولت اساسا اعتقادي به تشکيل وزارتخانه براي اداره ورزش ندارد.
يحييزاده با بيان اينکه "دولت معتقد است با ساختار فعلي بهتر ميتواند ورزش کشور را اداره کند"، افزود: به هرحال اگر نظر دولت درست هم باشد ولي قانوني که نمايندگان مجلس به آن راي موافق دادهاند و آن را تصويب کردهاند بايد اجرا شود و عمل نکردن به آن به نوعي مقابله با قانون است.
وي با بيان اينکه مجلس بارها از طريق نمايندگان بصورت شفاهي و بصورت مکتوب از طريق رئيس مجلس تذکر لازم را براي اجراي اين قانون به دولت داده است، اظهار داشت: مجلس تمامي مسيرهاي قانوني را در اين زمينه طي کرده ولي به نظر مي رسد براي اعمال مسئوليتهاي نظارتي فشار قوه قضائيه به دولت کارآمدتر خواهد بود و از همين رو قوه قضائيه در اين زمينه ورود کرده است تا دولت را به اجراي قانون مجاب کند.
عضو کميته تربيت بدني و جوانان مجلس با تاکيد بر اينکه تاخير در تشکيل وزارت ورزش و جوانان به آينده ورزش کشور لطمه خواهد زد و موجب از دست دادن سال مهم پيش از المپيک خواهد شد، اظهار داشت: بلاتکليفي فعلي به نفع ورزش کشور نيست و خسارتهاي جبران ناپذيري به همراه خواهد داشت که اميدوارم دولت مسئوليت چنين تاخيري را بپذيرد و در صورت بروز ناکاميها پاسخ قانع کنندهاي براي نمايندگان مجلس داشته باشد.
يحييزاده در خصوص مطرح شدن نام يک زن براي وزارت ورزش و جوانان تصريح کرد: بنده هم اين موضوع را شنيدهام و در اين زمينه مجلس حساسيت و نگاه جنسيتي ندارد و بيش از همه بدنبال کارايي، علاقمندي و تخصص در مديريت ورزش است و اميدوارم فردي براي اين مسئوليت انتخاب شود که از توانمندي و تعامل قانوني و مفيد براي اداره ورزش برخوردار باشد.
مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني دوازدهم ديماه با 141 راي به طرح تاسيس وزارت ورزش و جوانان راي موافق داد ولي با گذشت حدود چهار ماه هنوز از سوي دولت وزيري براي اين وزارتخانه معرفي نشده است.