يک تهيه‌کننده معتقد است به خاطر رايج شدن کارهاي مشارکتي در تلويزيوني برخي به خاطر روابطي که دارند مشارکتي را جذب کرده و به عنوان تهيه‌کننده و کارگردان در صحنه حاضر مي‌شوند، در حالي که تخصص لازم را ندارند. <BR>

به گزارش مشرق، اسماعيل عفيفه، تهيه‌کننده درباره نظارت قبل از توليد آثار نمايشي به مهر گفت: اين مسئله را همکارانم در معاونت سيما بهتر مي‌توانند پاسخ بدهند، اما در مجموع بايد بگويم که نظارت في نفسه خوب است. البته بايد نيازسنجي شود و بعد نظارت از سوي مقامي همچون مديرگروه، مدير شبکه يا معاونت سيما به برنامه‌سازان ابلاغ شود.

وي در ادامه افزود: البته نظارت در مرحله تئوري به خوبي تعريف مي‌شود، اما گاهي در مرحله اجرا قوت لازم را ندارد که اين مسئله بستگي به توانمندي گروه سازنده دارد. گاهي نظارت خيلي سختگيرانه انجام مي‌شود، اما بعد مي‌بينيم که کار نتيجه مطلوب را ندارد در حالي که جزيي‌ترين مسائل مورد نظارت قرار گرفته است و گاهي عکس اين مطلب پيش مي‌آيد. يعني اينکه خيلي نظارت نشده، اما کار خوب شده است.

اين تهيه‌کننده خاطرنشان ساخت: در مجموع اين مسائل به توانمندي گروه برمي‌گردد. بنابراين بايد کارهاي جدي به گروه‌هايي سپرده شود که توانمندي‌شان را ثابت کردند.

عفيفه اشاره کرد: يکي ديگر از مشکلاتي که در بخش توليد ديده مي‌شود اين است که به خاطر رايج شدن کارهاي مشارکتي در تلويزيون افرادي که تهيه‌کننده و کارگردان نيستند به خاطر روابطي که دارند مشارکت‌هايي را جذب مي‌کنند و بعد خودشان به عنوان تهيه‌کننده و کارگردان در صحنه حاضر مي‌شوند، در حالي که تخصص لازم را در اين زمينه ندارند. به همين دليل کيفيت آثار نمايشي پايين مي‌آيد.

وي يادآور شد: معتقدم بهتر است کارها را به سمت کيفيت بيشتر سوق دهيم تا با هدايت درست شاهد کارهاي فاخري باشيم.

عفيفه تهيه مجموعه‌هاي "پس از باران"، "خانه‌اي در تاريکي"، "ميوه ممنوعه"، "در مسير زاينده‌رود" و ... را در کارنامه دارد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس