کد خبر 41605
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

رييس روابط عمومي و امور بين‌الملل بنياد علمي و فرهنگي بوعلي سينا از انتشار کتاب کتاب جايزه بين‌المللي بنياد بوعلي سينا با عنوان ?شرفالملک? خبر داد.<BR>

توکل دارائي رييس روابط عمومي و امور بين‌الملل بنياد علمي و فرهنگي بوعلي سينا با اشاره به اينکه گزارش جشنواره حکمت سينوي با عنوان کتاب "شرفالملک" در 90 صفحه منتشر شده است، گفت: اين گزارش شامل آيين‌هاي رونمايي، گشايش، پاياني، مصاحبه مطبوعاتي و عکس‌هاي انتخابي از اين آيين جهاني است.

کتاب جايزه بين‌المللي بنياد بوعلي سينا با عنوان "شرفالملک" به بازار آمد
وي افزود: گزارش دو سخنراني از غلامرضا اعواني رييس موسسه پژوهشي حکمت و فلسفه ايران و عضو هيات امناي بنياد با عناوين "قدر ابن سينا را هنوز نشناخته‌ايم" و "صاحبنظران برجسته ايراني برندگان جايزه بين‌المللي بنياد بوعلي را انتخاب کرده‌اند". و دو سخنراني از پروفسور زلفي‌گل با عناوين "توجه به نخبگان، جامعه را به قدرت و توسعه مي‌رساند" و "گزارش شوراي هماهنگي هيات‌هاي داوري و گروه‌هاي علمي" در اين کتاب درج شده است.

دارائي ادامه داد: همچنين دو سخنراني از يوسف شاه‌حسيني رييس بنياد علمي و فرهنگي بوعلي سينا و دبير جشنواره حکمت سينوي با عناوين "پرتوي از خورشيد دانايي" و "همدان به نام بوعلي پنج جايزه بينالمللي اعطاء مي‌کند" و سخنراني استاندار سابق همدان و رييس ستاد برگزاري جشنواره حکمت سينوي با عنوان "به ميزباني حکيمان افتخار ميکنيم" نيز در اين کتاب آورده شده است.

متن سخنراني احمدي‌نژاد درباره ابن‌سينا در کتاب "شرف‌الملک"
رييس روابط عمومي و امور بين‌الملل بنياد علمي و فرهنگي بوعلي سينا تصريح کرد: سخنان رييس جمهوري اسلامي ايران، محمود احمدي نژاد با عنوان "ابن سيناها نقطه اشتراک بشري هستند" و سيد‌محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با عنوان "گامي بلند براي صيانت از شخصيت ابن سينا" و سخنراني دکتر علي اکبر ولايتي برنده جايزه پزشکي بوعلي سينا با عنوان "دانشنامه علايي بزرگترين سند هويت ايراني شيخ الرييس" جزو مطالب اين کتاب است.

دارائي سخنراني‌هاي غلامعلي حدادعادل رييس کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي درباره "تحکيم تفکر عقلاني در تمدن اسلامي توسط ابن سينا" و مهدي سنايي، نماينده نهاوند با عنوان "بوعلي پيوند دهنده تمدن ايراني، اسلامي" را از ديگر بخش‌هاي کتاب شرفالملک عنوان کرد.
وي با اشاره به اهداي جايزه فلسفه اسلامي به آيت الله جوادي آملي در جشنواره حکمت سينوي در آبان ماه 1388 اظهار کرد: آيت الله جوادي آملي به عنوان سرآمد فلسفه و حکمت اسلامي در زمانه ما، با توجه به علاقه وافر خود به انديشه و افکار شيخ الرئيس هم در آيين گشايش به جشنواره پيام دادند و هم در پيامي تصويري درباره اين فيلسوف بزرگ و جهاني ايران، نظرات ارزشمندي ارايه کرده‌اند که در اين کتاب ذکر شده است با اين يادآوري که در پيام تصويري خود، بوعلي سينا را شناسنامه ايران و اسلام عنوان کرده‌اند.
وي درباره بازتاب جشنواره حکمت سينوي نيز گفت: احياي فلسفه اسلامي از طريق اين گونه برنامه‌هاي تشويقي، محرک و هويت‌ساز مي‌تواند نسل جديد را با داشته‌هاي علمي و فرهنگي گذشتگان آشنا کند و استقبال از اين برنامه‌ که با حضور مقام رياست جمهوري و دانشمندان و فيلسوفان ابن سينا پژوه داخلي و خارجي انجام شد، نشان از موفقيت اين جشنواره و به ويژه اهداي جايزه صدهزار دلاري به نام بوعلي سينا است.

پژوهشکده حکيم هزاره‌ها در همدان تاسيس مي‌شود
رييس روابط عمومي و امور بين‌الملل بنياد علمي و فرهنگي بوعلي سينا ادامه داد: از ديگر ثمرات اين برنامه موافقت با احداث پژوهشکده حکيم هزاره‌ها در همدان بود که با موافقت نهايي وزارت علوم در اين شهر داير مي‌شود.

دومين جشنواره حکمت سينوي آبان ماه در همدان برگزار مي‌شود
دارائي در پايان اظهار اميدواري کرد با فراهم شدن شرايط لازم، دومين دوره اهداي جايزه بين‌المللي بنياد بوعلي سينا به نحو شايسته و در خور عظمت شيخ الرئيس در آبان امسال در همدان برگزار شود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس