به گزارش مشرق به نقل از مهر، با پايان يافتن رقابتهاي المپيک، ورزشگاه ها و مجموعه هاي ورزشي باقي خواهند ماند، برخي از آنها براي کاربردهاي ديگر مورد استفاده قرار مي گيرند اما بقيه آنها به شکل نشانه هايي دلخراش از سرمايه گذاري هاي کلان دولتها به جا خواهند ماند. از اين رو اين طراح براي تعديل کردن ميزان ساخت و ساز و سرمايه گذاري در اين زمينه، مجموعه ورزشي قابل حرکت و شناوري را طراحي کرده است.
به گفته مايکل بارت طراح اين اثر در حدود 90 درصد از کشورهاي جهان توانايي مالي کافي براي ساخت ورزشگاهي قابل قبول براي برگزاري رقابتهاي بزرگ و جهاني ورزشي را ندارند از اين رو وي با الهام گرفتن از ساختارهاي آبي، طرحي از مجموعه ورزشي ويژه المپيک را ارائه کرده است که از ورزشگاه هايي با قابليت انتقال يافتن بر روي آب و کناره گرفتن در نزديکي شهرهاي بزرگ جهان برخوردار است.
اين مجموعه ورزشي از ورزشگاهي 150 هزار نفري برخوردار بوده و داراي اتاقهايي براي نگهداري از تجهيزات ورزشي، سکونت مهمانان و ورزشکاران، دفاتر اداري و مديران و مربيان است. در صورت نياز امکان افزوده شدن به تعداد اين اتاقها وجود خواهد داشت. در واقع اين مجموعه، به مجمع الجزايري از اتاقها و ورزشگاه ها تبديل خواهد شد که دستيابي به آنها از طريق پلهاي متعدد امکان پذير خواهد بود و تماشاچيان مي توانند از طريق بندرگاهي ثابت، پل، کشتي و يا ترکيبي از تمامي اينها به اين مجموعه وارد شوند.
اين مجموعه ساختاري مشبک و چند وجهي دارد که بخش مشبک از چند لايه مختلف تشکيل شده است، به گفته بارت مجموعه اي به وسعت 60 متر مربع را مي توان با صرف کمتر از 40 کيلوگرم فولاد و مواد کم وزن ديگر بنا کرد، هزينه نهايي ساخت اين مجموعه به موادي بستگي دارد که در ساخت آن به کار گرفته مي شود.
در حال حاضر انتقاداتي درباره ايمني اين مجموعه ورزشي در صورت ساخته شدن به آن وارد است، به گفته برخي چنين مجموعه ارزشمند و قابل حرکتي در برابر تهديد دزدان دريايي و بلاياي طبيعي به شدت آسيب پذير خواهد بود.