به گزارش مشرق، به نقل از فارس در کراچي، گزارش رسانههاي پاکستاني حاکي از آن است که بيش از 1000 شهروند پاکستاني براي خدمت در گارد ملي بحرين استخدام شدهاند.
اين گزارشها ميافزايند که امر گزينش و مصاحبه با هزاران تن از اين داوطلبان، توسط تيمي متشکل از مقامات بحريني و مربيان آمريکايي انجام شده و احتمال دارد که سربازان استخدام شده طي يک يا چند ماه آينده عازم عربستان و بحرين شوند.
يک مقام ارشد سازمان اماميه پاکستان در اين رابطه به خبرنگار فارس گفت: آمريکا و متحدانش نميتوانند در توطئه خود براي از بين بردن خيزشها در خاورميانه و شمال آفريقا از طريق اسلحه موفق شوند.
"سيد کميل شيرازي "، معاون سازمان دانشجويان اماميه پاکستان (ISO) اقدام رژيم سعودي براي سرکوب معترضان طرفدار دموکراسي در بحرين با استفاده از نيروي نظامي و کشتن برادران مسلماني که تنها خواستار احقاق حقوق حقه خود هستند را به شدت محکوم کرد.
وي افزود: "گارد ملي بحرين " در حال استخدام سربازان سابق از شهرهاي مختلف پاکستان است که اين اقدام فورا بايد متوقف شود.
شيرازي با انتقاد از نقش دولت سعودي در سرکوب معترضان بحريني، از دولت پاکستان خواست تا فورا روند استخدام گارد ملي بحرين از پاکستان را متوقف کند.
وي گفت، مقامات سعودي براي حفاظت از ناوگان پنجم آمريکا در بحرين و تأمين امنيت سلطنت غير مشروع اين کشور، در حال همکاري با آمريکاييها و کشتار معترضان بيگناه بحريني هستند.
وي با انتقاد از دخالت جامعه بينالمللي در امور بحرين گفت، اعزام سربازان خارجي به کشورهاي حوزه خليج فارس باعث افزايش خشونتها ميشود.
در پي قيام اخير مردم بحرين و عربستان، «شاهزاده بن سلطان» دبير شوراي امنيت رژيم سعودي به پاکستان سفر کرد و ضمن مذاکره با مقامات پاکستاني خواستار کمک نظامي اسلامآباد به عربستان و بحرين شده است.
هر چند وزارت خارجه پاکستان و دفتر بنياد پاکستانيهاي مقيم خارج، تعداد پاکستانيها مستقر در بحرين را حدود 45 هزار نفر اعلام کردهاند اما منابع آزاد اين تعداد را بين 55 تا 60 هزار نفر ذکر کردهاند.
جامعه پاکستانيهاي مقيم بحرين، شامل اتباع پاکستاني مقيم بحرين و يا اتباع بحريني پاکستانيالاصل هستند.
برخي رسانههاي منطقه به نقل از يک منبع آگاه در ارتش پاکستان نوشتند که پاکستان با اعزام دو بخش از نيروهاي نظامي ارتش پاکستان شامل 20 هزار نفر به عربستان سعودي موافقت کرده است. اين نيروها در حالت آماده باش براي کمک نظامي به عربستان سعودي قرار دارند و در صورت ضرورت اعزام خواهند شد اما در رابطه با بحرين، با استخدام نظاميان بازنشسته و همچنين استخدام عموم مردم موافقت کردهاند.
اين در حالي است که اعزام نيرو از پاکستان به بحرين با مخالفت جدي شخصيتهاي مذهبي و احزاب سياسي و مردم پاکستان مواجه شده است.
در تحولات اخير قشرهاي مختلف مردم بحرين اعم از شيعه و سني براي برکناري رژيم آل خليفه در اعتراضات حضور داشتهاند.
گارد ملي بحرين با اعزام تيمي از نظاميان آن کشور به پاکستان و با کمک مربيان آمريکايي در حال استخدام نيروي نظامي از ميان داوطلبان پاکستاني براي عزيمت به بحرين است.