سرپرست گروه فرهنگي هنري "فدک" برنامه ريزي‌هاي مسئولان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را براي حوزه تئاتر ديني مناسب ارزيابي نکرد و اين روند را باعث آسيب ديدن تئاتر ديني دانست. <BR>

به گزارش مشرق، مهدي متوسلي درباره وضعيت تئاتر ديني و وجود نگاهي تازه در اين حوزه به مهر گفت: تصورم اين است که بخشي از تئاتر علم است که بر پايه تجربيات گذشته‌ها است. اما آنچه که در حال حاضر پيش رو است امکان تجربه است و اين امکان است که تئاتر و جلوه‌هاي جديد نمايشي را پديد مي‌آورد.

سرپرست گروه "فدک" يادآور شد: اگر ما فضا و قدرت تجربه را از دست بدهيم انتظار مشاهده تجربيات و اتفاقات نوين را نمي‌دانيم داشته باشيم. تئاتر ديني هم از اين امر مستثني نيست. يعني همان کارهاي کليشه‌اي بايد با برنامه ريزي مديريت نمايشي کار شوند و در مسيري که اين کارها انجام مي‌شوند اتفاقات نو را انتظار کشيد. نمي‌شود براي توليد ماشيني مدرن مدتي پياده راه رفت و از ماشين‌ها قديمي استفاده نکرد. بلکه در زمان استفاده از ماشين‌هاي قديمي بايد به فکر توليد ماشيني مدرن بود.

متوسلي معتقد است آنچه که هست بايد جاري و ساري باشد تا در انتظار کارهاي نو بود. نويسنده و کارگردان نمايش‌هاي "پنجره فولاد" و "خورشيد کاروان" تصريح کرد: متأسفانه برنامه‌هاي متولي هنر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي حوزه تئاتر ديني مناسب نيز و به مرور به اين حوزه آسيب مي‌زند. اين امر به دليل بي‌تجربگي مديران هنري در وزارت ارشاد است.

وي ادامه داد: متولي هنر در وزارت ارشاد که سياست گذاري‌هاي تئاتر را برنامه ريزي مي‌کند برنامه‌اي براي حوزه تئاتر ديني ندارد. به نظر من اين صدمات خود را نشان خواهند داد و وقتي اتفاق روزمره را نمي‌توان شاهد بود، نمي‌توانيم در انتظار اتفاقاتي نوين باشيم.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس