انيميشن زندگي رئيسعلي دلواري
اين سريال، زندگي رئيسعلي دلواري را از نوجواني تا موقع شهادت به تصوير ميکشد که شامل مبارزات اين شهيد بر ضد نيروهاي استعمارگر انگلستان است که جنوب ايران را اشغال کرده بودند.
سيماي مراکز استاني سال گذشته 126 ساعت و 12 دقيقه اثر انيميشن توليد کردهاند که نسبت به سال 88 رشد معادل 59 درصد داشتهاند.
به گزارش جام جم، «حماسه يک دلاور» در 13 قسمت 12 دقيقهاي به تهيهکنندگي و کارگرداني محمود سلطانپور در سيماي مرکزي خراسان رضوي توليد ميشود.
سلطانپور گفت: اين انيميشن به صورت سهبعدي با هدف معرفي شهيد محمود کاوه از سرداران سپاه در منطقه کردستان تهيه و توليد شده است.
وي افزود: موضوع اين انيميشن زندگي و مبارزات شهيد محمود کاوه، فرمانده تيپ ويژه شهدا در منطقه کردستان است که در سال 61 طي عملياتي موفق به پاکسازي منطقه جنگل آلواتان در محور پيرانشهر ـ سردشت شد.
سلطانپور گفت: کاوه يکي از جوانترين فرماندهاني بود که هدايت جنگ ايران و عراق را بهعهده گرفت. روزي که جنگ شروع شد او يک جوان 19 ساله بود، اما 3 سال بعد فرماندهي تيپ ويژه شهدا را عهدهدار شد؛ تيپي که از کليديترين يگانهاي سپاه بود. رشادتها و انجام عمليات خارقالعاده از سوي اين تيپ با فرماندهي کاوه باعث شد به لشگر ويژه ارتقا يابد.وي با بيان اين که داستان زندگي چنين شخصيتي نياز به تحقيق و بررسي فراوان داشت تا بتوان از ابعاد مختلف به شخصيت اين شهيد والامقام پرداخت، گفت: حدود يک سال مراحل پيشتوليد و تحقيق و پژوهش درخصوص زندگي شهيد کاوه طول کشيد. سلطانپور گفت: توليد انيميشن پس از 2 سال به اتمام رسيده و در حال حاضر روزهاي پاياني آمادهسازي قسمتهاي آخر را پشتسر ميگذارد.
وي اظهار کرد: اين انيميشن با حضور در جشنوارههاي متعدد موفقيتهايي را کسب کرده است که از آن جمله ميتوان به لوح سپاس ششمين جشنواره فجر مشهد، تنديس و لوح تقدير اولين جشنواره بسيج هنرمندان، لوح تقدير دومين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني در همدان و ديپلم افتخار و تنديس جشنواره انيميشن 8 اشاره کرد.
به گزارش مشرق، سعيدنيا گفت: اين مجموعه سعي در به تصوير کشيدن زندگي يکي از دلاورمردان ايران زمين دارد که براي حفظ دين و سرزمين آبا و اجدادي خود از هجوم بيگانه، جان خود را فدا ميکند.
وي افزود: اين سريال، زندگي رئيسعلي دلواري را از نوجواني تا موقع شهادت به تصوير ميکشد که شامل مبارزات اين شهيد بر ضد نيروهاي استعمارگر انگلستان است که جنوب ايران را اشغال کرده بودند.
وي با بيان اينکه توليد هر قسمت از اين مجموعه نزديک به 5 ماه زمان نياز دارد، افزود: تکنيک دو بعدي براي ساخت اين مجموعه در نظر گرفته شده که براي هر ثانيه آن احتياج به کشيدن 12 تا 24 طرح مدادي روي کاغذ است.
وي اظهار کرد: قسمتهاي اول مجموعه به رابطه پدر و فرزندي، رابطه رئيسعلي با ساير همسالانش و خلق و خوي اين شخصيت ميپردازد.
سعيدنيا با اشاره به اينکه اين مجموعه 7 ماه پيش توليد داشته است، بيان کرد: توليد انيميشن دلاوران نخلستان از سال 87 آغاز شده و تاکنون دو قسمت از اين مجموعه آماده پخش شده بود.
وي ابراز اميدواري کرد با تلاش همکاران و مساعدت مديران صداوسيماي بوشهر مجموعه انيميشن دلاوران نخلستان تا اسفند 1393 آماده پخش شود.
قصههاي گلنار در زمان جنگ
مجموعه انيميشن قصههاي گلنار به تهيهکنندگي و کارگرداني محمدرضا شهابي در 13 قسمت 11 دقيقهاي در حال تهيه است.شهابي گفت: گلنار دختربچهاي 5 ساله است که در يکي از روستاهاي خراسان رضوي زندگي ميکند. خبر شروع جنگ تحميلي توسط کبوتري به گلنار و خانواده اش ميرسد. پدر گلنار تصميم ميگيرد که براي دفاع از کشور به جبهه برود.شهابي بيان کرد: هدف از ساخت اين برنامه آشنا کردن مخاطب کودک و خردسال با ارزشهاي دفاع، ضرورت صبر بر مشکلات و همچنين بررسي اين ديدگاهها در ادبيات کهن کشورمان است.
وي با بيان اينکه موقعيتهاي مکاني در اين مجموعه روستايي از خراسان رضوي، مشهد و حرم امام رضا(ع) و شهرهاي جنوبي کشور (منطقه جنگي) است، ابراز کرد: با توجه به موقعيت داستان که در روستايي از خراسان رضوي ميگذرد، لهجه کاراکترها و لباس آنها محلي و بومي است.
وي با بيان اينکه مدت زمان صرف شده براي پيشتوليد اين مجموعه 4 ماه بوده است، گفت: پشتوانههاي پژوهشي و تحقيقاتي اين مجموعه ادبيات کهن در مورد ضرورت دفاع و صبر و استقامت، تحقيق در مورد چگونگي پوشش زنان، مردان و کودکان خراسان در اين مدت صورت گرفته است.
وي ادامه داد: ضرورت پرداختن به اين موضوع آشنايي کودکان با چگونگي پوشش و رفتار افراد بومي در خراسان و همچنين ضرورت شناخت جنگ تحميلي و دفاع مقدس ميباشد.وي اضافه کرد: توليد اين مجموعه 2 سال است که آغاز شده و متحرکسازي آن تا پايان امسال و مراحل صداگذاري، تدوين و موسيقي تا 3 ماه بعد به اتمام خواهد رسيد.