به گزارش مشرق، "باري مارستون " در مصاحبه با شبکه خبري العالم درباره تصميم آمريکا براي توقف شرکت هواپيماها و ناوگان خود در حملات نظامي کنوني عليه ليبي گفت: اين تصميم آمريکا بر عمليات سازمان پيمان آتلانتيک شمالي "ناتو " در ليبي تاثيري نخواهد داشت.
وي اظهار داشت: کشورهاي زيادي بر اساس قطعنامه سازمان ملل متحد تحت فرماندهي ناتو در عمليات نظامي در ليبي شرکت دارند و تصميم آمريکا براي خارج کردن هواپيماها و موشک هاي خود از عمليات نظامي بر اين عمليات تاثير نخواهد داشت.
سخنگوي وزارت امور خارجه انگليس با وجود تصميم آمريکا براي کناره گيري از حملات نظامي عليه ليبي، هرگونه اختلاف ميان اعضاي ناتو درقبال وضعيت ليبي را تکذيب کرد و گفت: اعضاي ناتو در خصوص اهداف اعلام شده براي حمايت از غيرنظاميان و اهداف سياسي اتفاق نظر دارند.
وي درباره انتقاد گسترده انقلابيون ليبي از روند حملات نظامي غرب در ليبي گفت: ما طرفي در درگيري کنوني در ليبي نيستيم و نقش ما به تامين امنيت غيرنظاميان محدود مي شود و ما از قدرت قذافي در حملات عليه شهرهاي مختلف کاستيم و به اجراي اين ماموريت ادامه خواهيم داد.
مارستون گفت: تا زماني که رژيم ليبي تهديدات مستقيم عليه شهروندان ليبي انجام دهد، دولت انگليس و ساير طرف هاي ذيربط به ادامه عمليات عليه ليبي پايبند هستند، اما حمله به شخص معمر قذافي از اهداف نظامي ما به شمار نمي رود.
وي افزود: ما همچنين اين هدف نظامي را دنبال نمي کنيم که عمليات نظامي عليه ليبي به سرنگوني قذافي منجر شود زيرا اين امر خارج از راهبرد نظامي ما است.
روزنامه انگليسي "گاردين " چند روز پيش نوشت که يکي از مشاوران "سيف الاسلام " پسر "معمر قذافي " به نام "محمد اسماعيل " با مقامات دولت انگليس به طور محرمانه ديدار کرده است.
"موسي کوسا " وزير امور خارجه رژيم ليبي نيز در 30 ماه مارس گذشته در سفري مشکوک به لندن از سمت خود استعفا کرد.
پيش از اين "عبدالعاطي العبيدي " نخست وزير اسبق ليبي به شبکه چهار انگليس گفته بود که رژيم قذافي به دنبال خطوط ارتباطي با دولتهاي غربي است.
درپي فاش شدن خبر مذاکره محرمانه مشاور پسر قذافي با مقامات انگليس، "ليام فاکس " وزير دفاع انگليس با تأييد اين خبر در عين حال تاکيد کرد که اين مذاکره به منظور ايجاد راهکار براي قذافي نبوده است.