به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان نظام پرستاري کشور، اين محققان دريافتند امواج راديويي تلفن هاي همراه بخش هايي از مغز را که در مجاورت آنتن تلفن همراه است، فعال تر مي کند.
در اين گزارش آمده است: 50 دقيقه صحبت با تلفن همراه مي تواند ميزان فعاليت هاي مغزي را تا 7درصد افزايش دهد اما تاکنون نشانه هاي از آسيب ديدگي به علت نزديک بودن تلفن همراه به سر کاربران، حاصل نشده است.
همچنين نتايج بررسي ها، حکايت از افزايش ميزان فعاليت مغزي متناسب با شدت ميدان الکترومغناطيسي در بخش هايي از مغز در معرض تلفن همراه دارد.
بر اساس اين گزارش، تلفن هاي همراه براي برقراري ارتباط از امواج راديويي استفاده مي کنند و اين امواج مي توانند ميدان هاي الکترومغناطيسي کوچکي به وجود آورند که توسط مغز و سر انسان جذب مي شوند.
محققان مي گويند در مغز افرادي که به مدت 50 دقيقه مداوم با تلفن همراه صحبت مي کنند در منطقه نزديک به آنتن، متابوليسم قند مغز افزايش مي يابد که نشانه فعاليت مغزي است.
کد خبر 37760
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۶
- ۰ نظر
- چاپ
پژوهشگران علوم پزشکي موسسه ملي بهداشت آمريکا اعلام کردند که استفاده طولاني مدت (بيش از 50 دقيقه) از تلفن هاي همراه، موجب مصرف قند مي شود و مي تواند سلول هاي مغز انسان را تغيير دهد.