امروزه مجرمان سايبري در تلاشند تا به سرعت، تکنيک هاي هک کامپيوترهاي شخصي را براي هک سيستم‌عامل‌هاي گوشي‌هاي هوشمند به کار بگيرند که شامل سيستم‌عامل‌هايي چون سيمبين، آندرويد گوگل، ويندوز موبايل و بلک‌بري مي‌شود.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات مشرق، اخيرا اپل در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلات امنيتي است. با وجود حمله‌هاي بي‌امان هکرها، اين شرکت درپي تأمين دوباره آرامش در فضاي سايبري است.

اپل به دنبال انتشار پَچ مقابله با ضعف‌هاي امنيتي‌اي است که باعث شده سيستم‌عامل iOS روي گوشي‌هاي آي‌فون، آيپد و آيپاد ، از راه دور هک شوند و يا اطلاعاتشان دزديده شود. سخنگوي اپل در مصاحبه اي گفت که پَچ آماده شده ولي هنوز برنامه‌ي زماني خاصي براي انتشار آن اعلام نشده است.

منظور از عمليات جيلبريک آن دسته از هک‌هايي هستند که سيستم‌عامل‌هاي اپل را مجاز به دانلود برنامه هايي مي کنند که اپل آنها را تأييد نکرده است.

بهار امسال، در اين مورد سايتي ايجاد شد به نام JailbreakMe.com که امکان جيلبرک آيفون و يا آيپد شما را به صورت آزمايشي براي خودتان مهيا مي‌کند. هفته‌ي گذشته، تکنيکي مربوط به جيلبرک از راه دور بر روي سايت ظاهر شد. بنابراين امکان دستيابي به سيستم‌عامل آيفون‌ و يا آيپد ديگران امکان پذير شد.

مدير اجرايي آزمايشگاه هاي مک‌آفي گفت که مهاجمان تسلط کاملي بر روي دستگاه هاي آلوده شده پيدا مي کنند که البته چنين هک هايي هنوز گزارش نشده است.

با اين وضعيت مهمترين نگراني اپل بايد اين باشد که ممکن است فردي به راحتي وارد سيستم و فروشگاه‌هاي اپل شده و مدل هاي مختلف را هک نمايد که مسائل امنيتي و حفاظتي جدي را به همراه خواهد داشت.

متخصصان امنيتي پيش‌بيني مي‌کنند که الگوي پيشرفت اينگونه هک‌ها به دنياي pc وارد شود و در گوشي هاي هوشمند نيز نفوذ کنند که در آينده از يک سو مجرمان براي پيدا نمودن ضعف‌ها و تله‌گذاري بر روي کامپيوترهاي شخصي تلاش مي‌کنند و از سوي ديگر متخصصان براي پَچ نمودن و بستن راه‌هاي نفوذ.

امروزه مجرمان سايبري در تلاشند تا به سرعت، تکنيک هاي هک کامپيوترهاي شخصي را براي هک سيستم‌عامل‌هاي گوشي‌هاي هوشمند به کار بگيرند که شامل سيستم‌عامل‌هايي چون سيمبين، آندرويد گوگل، ويندوز موبايل، بلک‌بري و ios اپل مي‌شود.

يکي از مديران بخش محافظت از گوشي‌هاي آندرويد گوگل گفت اين يک بازي جديد با قوانيني جديد است. ما در حال مشاهده‌ي رشد تهديداتي هستيم که علت اصلي آن‌ها تحوّلي است که در برنامه‌هاي کاربردي وب ايجاد شده است.

يکي از مديران شرکت سيمانتک در اظهار نظري اعلام کرد گوشي‌هاي آيفون در آمريکا محبوبيت زيادي دارند و هرچه اين دستگاه‌ها در ميان مردم شهرت بيشتري پيدا نمايند، توجه مهاجمان هم براي حمله به آنها بيشتر جلب خواهد‌شد.

يکي از مديران شرکت آنتي ويروس آويرا دراين‌باره گفت شرکت اپل با مشکل منحصر به فردي روبه‌روست. اپل با مخفي نگه‌داشتن جزئيات iOS ، حفاظت از اين سيستم‌عامل را راحت‌تر ‌کرده‌است اما آلان اپل مجبور است جزييات اين سيستم‌عامل را در اختيار شرکت‌هاي سازنده آنتي‌ويروس قرار دهد.

اپل از اين تهديدها کاملاً آگاهي دارد ولي موضوع را به صورت عمومي مطرح نمي‌کند. اين شرکت ظاهرا بايد با 15 شرکت توليدکننده آنتي ويروس براي ارسال اين پَچ ها همکاري کند. البه پَچ ها نيز بايد به صورت دستي نصب شوند.

شرکت هاي توليد آنتي ويروس و توليدکنندگان تلفن همراه و رايانه هنوز درگير بازي موش و گربه بين آزادي و امنيت هستند و چيزي که در اين بين پايمال مي‌شود حقوق مصرف کننده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس