به گزارش مشرق به نقل از فارس، آيتالله اکبر هاشميرفسنجاني رييس هيات امناي دانشگاه آزاد در جمع اساتيد و کارکنان واحد آيتالله آملي از تصويب بينالمللي شدن اين واحد در جلسه هيات امنا خبر داد و گفت: ما درجلسه هيات امنا موضوع بينالمللي شدن واحد آيت الله آملي را مصوب کرديم.
وي افزود: بينالمللي شدن واحد آيتالله آملي بيشتر به لحاظ اين است که در منطقهاي واقع شده که از کشورهاي قفقاز و آسياي ميانه و روسيه زمينههاي علمي بيشتري براي تبادل استاد و دانشجو و همايشها و سمينارها خواهيد داشت.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به ظرفيتهاي موجود در واحد آيتالله آملي خاطرنشان کرد: اين واحد ظرفيتهاي ويژهاي نظير نزديکي به جاده هراز و ارتباط با مرکز کشور را دارد و اسم آيتالله آملي هم مهم است اگرچه شهر آمل يک شهر خيلي با سابقه و مورد توجه شخصيتهاي ايران بوده و هست، آقايان لاريجانيها هم علاقمند هستند که اينجا توسعه پيدا کند و مطمعناً کمک خواهند کرد و در کل زمينه توسعه اين دانشگاه فراهم هست.
هاشميرفسنجاني در ادامه تصريح کرد: نظر من هم توسعه مقاطع تحصيلي کارشناسيارشد و دکتري است همانطور که سياست کلي دانشگاه آزاد هم دريک برنامه ? ساله همين است.
رييس هيات امناي دانشگاه آزاد اظهار داشت: گاهي حرفهايي زده ميشود که نبايد نگران باشيد چرا که دانشگاه مورد نياز کشور است و بار آن بر دوش دولت و بيتالمال تقريبا هيچ است ضمن اينکه کمک کار دولت در علم، اقتصاد و خيلي از حوزههاي ديگر است.
وي در ادامه بيان داشت: هرچه جلوتر ميرويم معلوم ميشود اين دانشگاه آن چنان پايههايش محکم شده که کسي بين خودش و خدا، جرات نميکند مجموعهاي به اين عظمت که در خدمت علم ملت و شايد ملتهاي ديگر منطقه است را تضعيف کند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه گفت: استحکام دانشگاه را جدي بگيريد و برنامهريزيهايي که به شما ابلاغ ميشود را بسيار جدي دنبال کنيد.
وي افزود: دانشگاههاي دنيا هم تاکيد بيشتري دارند تا با دانشگاههاي غيردولتي همکاري کنند. يکي از برنامههاي دانشگاه آزاد وارد شدن در سطح جهاني است و ما درحال حاضر خيلي فاصله با دنيا نداريم با تعدادي از دانشگاههاي بزرگ دنيا همکاري داريم و اين همکاري را توسعه خواهيم داد .
هاشميرفسنجاني با تاکيد بر لزوم کاربردي شدن تحقيقات دانشگاهي در دانشگاه آزاد گفت: تحقيقات زياد و پژوهشهاي خوبي در دانشگاه هست متاسفانه درحد آزمايشگاه متوقف ميشود و به نتيجه نهايي نميرسد. دانشگاه بايد از اين تحقيقات حمايت کند و بعد شرکتهايي تاسيس کند و اين طرحها را به مرحله توليد برساند اگر اين زنجيره از آزمايشگاه تا توليد با ضابطه قوي با کمک دانشگاه و سرمايهگذاران خارج از دانشگاه اجرا شود يکي از منابع درآمد دانشگاه هم خواهد شد.
رييس هيات امناي دانشگاه آزاد مقوله فرهنگ را بسيار مهم و از مسائل جدي دانست و تصريح کرد: امروزه با ارتباط موجود دنيا و شاهراههاي اطلاعاتي در قالب اينترنت، ماهواره و... اطلاعات علمي، فرهنگي، سياسي، اقتصادي خيلي سريع منتقل ميشود و ما بايد از لحاظ فرهنگي و سياسي به گونهاي برخورد کنيم که واقعا اين بچهها را قانع کند که دستورات اخلاقي و اعتقادي که ما داريم تمام اينها قابل اثبات است.
وي در ادامه اظهار داشت: مطالبه و حقوق طبيعي که هر انساني دارد حقوقي است که در قانون اساسي آمده، مردم به خصوص جوانها حاضر نيستند به شيوه گذشته زندگي اجتماعي و سياسي داشته باشند. حتما نياز هست ما آماده باشيم تا با تقاضاهاي مردم فاصله زياد نداشته باشيم حوادثي که شما در حال حاضر در منطقه ميبينيد واقعا خيلي هشدار دهنده است و خوشحالکننده است. ملتهايي که در مصر، ليبي، تونس و يمن بريدند.البته مانند ايران نبودند ما ايرانيها بازتر از همه اينها بوديم.
هاشميرفسنجاني در پايان خاطرنشان کرد: اولين بار در منطقه مشروطه در ايران آمد و اولين انقلاب مردمي در ايران بوده است ولي در حال حاضر آنها حسابي فعال شدهاند، در اين کشورها قيام ميکنند و مطالبه حقوق ميکنند، اين اطلاعات و آگاهي و بيداري است.