کد خبر 37487
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۴

استاد دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: نوشيدن مايعات داغ باعث تخريب بافت پوششي گلو شده و منجر به سرطان مي شود.

به گزارش مشرق، دکتر' مينو فرحي ' در آستانه هفته سلامت (18تا 25فروردين ) در گفت و گو با ايرنا، افزود: بر اساس نتايج تازه ترين تحقيقات دانشمندان کشور، نوشيدن مايعات داغ خطر ابتلا به انواع سرطان هاي ناحيه حلق و حنجره را افزايش مي دهد.
وي ادامه داد، براي مثال نوشيدن چاي خيلي داغ در مقايسه با نوشيدن چاي نيمه گرم، خطر ابتلا به سرطان هاي گلو را تا هشت برابر افزايش مي دهد.
اين متخصص گوارش تصريح کرد، افرادي که عادت به نوشيدن چاي دارند، قبل از نوشيدن چاي داغ، چهار دقيقه صبر کنند.
به گفته فرحي، چاي، سوپ، آش، شير و همه مايعات را بايد ولرم مصرف کرد تا افراد مبتلا به التهاب دستگاه گوارش و سرطان نشوند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس