به گزارش مشرق، محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در تحقیقات خود دریافتهاند، افرادی که
از روغنهای جامد برای طبخ غذا استفاده میکنند، بیش از دیگران در معرض خطر
نابینایی هستند.
نتیجه سه سال بررسی پژوهشگران روی حدود دو هزار زن ۵۰ تا ۷۹ سال نشان می دهد، افرادی که از روغن های جامد برای طبخ غذا استفاده می کنند، بیش از دیگران در معرض خطر نابینایی هستند. پژوهشگران پیش از این نیز ارتباط برنامه غذایی افراد با سلامت بینایی آنان را مطرح کرده بودند.
به گفته پژوهشگران، مصرف مواد غذایی غنی از چربی های امگا -۳ مانند روغن زیتون و ماهی های چرب بر خلاف چربی های اشباع شده مانند روغن های جامد، به حفظ بینایی افراد کمک می کند.
نتیجه سه سال بررسی پژوهشگران روی حدود دو هزار زن ۵۰ تا ۷۹ سال نشان می دهد، افرادی که از روغن های جامد برای طبخ غذا استفاده می کنند، بیش از دیگران در معرض خطر نابینایی هستند. پژوهشگران پیش از این نیز ارتباط برنامه غذایی افراد با سلامت بینایی آنان را مطرح کرده بودند.
به گفته پژوهشگران، مصرف مواد غذایی غنی از چربی های امگا -۳ مانند روغن زیتون و ماهی های چرب بر خلاف چربی های اشباع شده مانند روغن های جامد، به حفظ بینایی افراد کمک می کند.