کد خبر 364901
تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳

توقف فعالیت بدنی، دکور نامناسب منزل، مخفی کردن مشکلات و مسائل از پزشک، رها کردن درمان، از کنترل خارج شدن استرس و امتناع از استفاده از وسایل کمک کننده حرکت؛ ۷ اشتباه رایج بیماران «ام اس» است.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، بدون شک بیماری «ام اس» از آن دسته از بیماری‌هایی است که انسان‌های مبتلا به آن را بسیار به چالش می‌کشد و برای آنان دردسرهای زیادی ایجاد می‌کند. اما با رعایت نکات و برنامه ریزی مناسب می‌توان این بیماری را تا حد زیادی کنترل کرد.
 
در این راستا و به نقل از «سی ان ان» برخی از اشتباهات رایجی که مبتلایان به این بیماری مرتکب می‌شوند، عبارتند از:
 
1. مخفی کردن مشکلات و مسائل از پزشک
 
بسیاری از مبتلایان به این بیماری مشکلات خود را درباره مسائل مختلفی نظیر حالات روحی و افسردگی و مشکلاتی در خصوص انجام وظایف شخصی با پزشک خود در میان نمی‌گذارند. بدون شک پزشک شما با افراد زیادی در این خصوص آشنا شده است و حتماً راه حل‌هایی برای این مشکلات شما سراغ دارد و فقط  کافیست وی را در جریان مشکلات و عوارض بیماری خود بگذارید.
 
2. به تاخیر انداختن دارو و درمان
 
بسیاری از افراد به خاطر ترس از تزریقات، آمپول و یا عواقب ناشی از این بیماری درمان و یا استفاده از داروها را در زمان مناسب به تاخیر می‌اندازند که این می‌تواند سرعت پیشروی این بیماری را تشدید کند. داروها بهترین گزینه زودهنگام برای رویارویی با این بیماری هستند.
 
3. توقف فعالیت بدنی
 
ضعف ناشی از بیماری «ام اس» و یا احساس درد در اندام‌های بدن ممکن است باعث شود تا مبتلایان به این بیماری میل کمی نسبت به انجام حرکات ورزشی از خود نشان دهند که این یک اشتباه بزرگ است. ورزش کردن برای مبتلایان به «ام اس» بسیار توصیه می‌شود و علاوه بر افزایش روحیه می‌تواند از سرعت پیشروی این بیماری  بکاهد. بنابراین از پزشک خود راجع به بهترین و مناسب ترین تمرین برای خود سوال کنید و مشورت بگیرید.
 
4. از کنترل خارج شدن استرس
 
«ام اس» می‌تواند یک بیماری دشوار و غیر قابل پیش بینی باشد. شما همیشه نمی‌توانید از استرس پرهیز و دوری کنید اما به صورت موثری می‌توانید نحوه عملکرد خود را در قبال این بیماری کنترل کنید. برای کنترل استرس خود وقت زیادی را با دوستان و خانواده خود سپری کنید، یوگا تمرین کنید، ذهن خود را پر از افکار مثبت کنید و ... شرکت در گروه‌ها و جلسات مشاوره نیز می‌تواند بسیار موثر و مفید واقع شود.
 
5. امتناع از استفاده از وسایل کمک کننده حرکت
 
بسیاری از افراد از وسایل کمک کننده استفاده نمی‌کنند و فکر می‌کنند که استفاده از این وسایل کمکی دلیلی بر ناتوانی آنهاست. ولی در حقیقت استفاده از این وسایل می‌تواند تا حد زیادی انرژی را برای شما ذخیره کند و توانایی‌های شما را افزایش دهد و به شما کمک کند که به هر جا که می‌خواهید بروید. بنابراین با کمک این دستگاه‌ها می‌توانید پس از رسیدن به محل مورد نظر با انرژی که ذخیره کردید، فعال تر ظاهر شوید.
 
6. دکور نامناسب منزل
 
رعایت مواردی نظیر نور مناسب منزل، کفپوش مناسب،باز کردن مسیر عبور بین وسایل می تواند کمک زیادی به مبتلایان به «ام اس» کند و رعایت مواردی نظیر آنچه گفته شد می‌تواند انرژی را برای مبتلایان ذخیره کند و از افتادن‌های مکرر جلوگیری به عمل آورد.
 
7. رها کردن درمان
 
روش درمانی بیماری «ام اس» یک روش طولانی مدت است و بسیاری از افراد به دلیل داشتن باورهای غیر واقعی و منطقی و یا بخاطر آزردگی خاطر ناشی از مصرف دارو، درمان را متوقف و دیگر دارو مصرف نمی‌کنند. دارو درمانی موثرترین روش برای درمان بیماری «ام اس» است، بنابراین داروهای خود را به هیچ وجه قطع نکنید و در صورتیکه از بابت مسئله‌ای نگرانی دارید آن را با پزشک خود در میان بگذارید.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس