به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تاکو اوهارا يک مقام مسئول در وزارت بهداشت، کار و رفاه ژاپن در اين باره گفت: تعداد مواد غذايي آلوده شده به مواد راديواکتيو در ژاپن افزايش يافته است.
ژاپن در حال ورود به سومين هفته مبارزه با بزرگترين بحران هستهاي در اين کشور بعد از فاجعه چرنوبيل در شرق اروپاست.
تاکنون آلودگي راديو اکتيو در حدود 99 محصول غذايي شامل شير و سبزيجات در توکيو، پايتخت ژاپن و پنج شهر ديگر در شمال و شرق اين کشور مشاهده شده است.
تاکنون تعدادي از کشورهاي جهان مانند سنگاپور، کره جنوبي و بلغارستان واردات انواع محصولات غذايي از ژاپن به ويژه محصولات دريايي را ممنوع کردهاند.
به گزارش بلومبرگ، ژاپن در سال گذشته ميلادي 481 ميليارد ين صادرات محصولات غذايي داشت. اين رقم 0.7 درصد از کل صادرات اين کشور را شامل ميشود.