کد خبر 35771
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۱

معاون عمليات نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران از تشکيل گردان هاي شکاري هواپيماي صاعقه و توليد تسليحات راهبردي خبر داد و تاکيد کرد که اين نيرو 24 ساعته آماده دفاع از آسمان کشور و رفع هرگونه تهديد احتمالي است

به گزارش مشرق، امير سرتيپ خلبان ' محمد علوي' در گفت وگو باايرنا در پاسخ به پرسشي در باره برنامه هاي نيروي هوايي ارتش در سال 90 گفت: با توجه به تحولات درمنطقه مانند جنگ هاي افغانستان، عراق و خليج فارس، حضور نيروهاي فرا منطقه اي و افزايش تهديدات،نيروي هوايي تلاش مي کند تا توان رزمي خود را با سرعت بيشتري ارتقا دهد.
وي با بيان اينکه از سال 1980 ميلادي کشورهاي مختلف ايجاد ساختار CNS/ATM در هوانوردي ماهواره اي را مورد توجه قرار داده اند، افزود: بکارگيري اين ساختار در دستور کار ما قرار دارد اما با توجه به اينکه منابع
اصلي آن در اختيار کشورهاي بيگانه است بايد در نحوه بکارگيري آن کاربيشتري انجام شود.
اين ساختار، يک فن آوري ماهواره اي در مديريت ترافيک هوايي است که با استفاده از آن هواپيماها مسيرهاي طولاني را با ايمني و اطمينان بيشتر و در زمان کوتاهتر طي مي کنند و با ترافيک هوايي مواجه نمي شوند.

* * ساخت هواپيماهاي جنگنده

معاون عمليات نيروي هوايي ارتش به روند ارتقاي رزمي اين نيرو در زمينه ساخت هواپيما اشاره کرد و گفت: متخصصان نيروي هوايي ارتش موفق شده اند تا هواپيماي شکاري صاعقه را توليد انبوه کنند.
اميرخلبان علوي افزود: روند توليد اين نوع هواپيما توسط صنايع وابسته به وزارت دفاع و کارکنان فني و جهادگر نيروي هوايي ارتش با سرعت زيادي پيش رفته و در زمان حاضر در يکي از پايگاه هاي شکاري ، يک گردان شکاري از اين نوع هواپيما تشکيل شده و در حال پرواز است.

** توليد تسليحات راهبردي

وي با بيان اينکه نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران به سوي توليد تسليحات راهبردي پيش رفته است، تصريح کرد: با استفاده از تسليحات راهبردي مي توان دشمن را به صورت هوشمند و نقطه اي مورد هدف قرار داد.
معاون عمليات نيروي هوايي ارتش خاطرنشان کرد که اين نيرو موفق به تيراندازي از مسافت دور با بمب قاصد که تناژ بسيار بالايي دارد، شده و اهدافي را به صورت نقطه اي مورد اصابت قرار داده است.

** موشک هاي شبه کروز

امير سرتيپ خلبان علوي اظهارداشت :در حوزه دريايي موفق شده ايم با دستيابي به موشک هاي مشابه کروز که به توليد انبوه رسيده ، اهداف خود را مورد اصابت قرار دهيم.
وي گفت : با تغيير ساختار موشک هاي زمين پايه ، آنها را به هواپيما پايه تبديل کرده ايم تا بر روي بمب افکن ها سوار شوند.
معاون عمليات نيروي هوايي ارتش افزود: اين موشک ها هم اکنون در همه پايگاه هاي هوايي کشور مستقر شده اند.

** جنگ الکترونيک

امير خلبان علوي خاطرنشان کرد: در زمينه جنگ الکترونيک پيشرفت هاي قابل توجهي به دست آمده که اختلال در سيستم هاي راداري، اختلال در سيستم هاي الکترونيک و اختلال در سيستم هاي ارتباطي دشمن از جمله آنها است.
وي تغييردرکاربري پادهاي الکترونيکي را يکي ديگر از دستاوردهاي نيروي هوايي ارتش در اين زمينه معرفي کرد.

** احياي سيستم هاي هواپيماهاي جنگي

معاون عمليات نيروي هوايي ارتش با اشاره به احياي سيستم هاي هواپيماهاي جنگي گفت: سيستم هاي هواپيماهاي راهبردي و بمب افکن سنگين سوخو 24 که در منطقه از آن در جنگ الکترونيکي استفاده مي شود، احيا شده و موشک هاي دوربرد آن نيزعملياتي شده است.
وي افزود:براي اولين بار نيروي هوايي موفق شد در رزمايش هوايي همدان که درسال 89 برگزارشد، بمباران شبانه را با هواپيماهاي فانتوم و سوخو 24 انجام دهد.

** شبيه سازها

خلبان علوي ساخت شبيه سازها را يکي ديگر از دستاوردهاي نيروي هوايي معرفي کرد و اظهار داشت : شبيه ساز، سامانه اي است که علاوه بر هزينه سنگين به دليل تحريم ها محدوديت هاي زيادي در تهيه آن وجود دارد.
وي خاطر نشان کرد: حضرت امام خميني (ره )به مانشان دادند که ما بايد روي پاي خود بايستيم بنابراين ساخت اين شبيه سازها در معاونت تحقيقات جهاد خودکفايي اين نيرو انجام شده است به طوري که هم اکنون شبيه ساز 10 نوع جنگنده و هوپيماهاي ترابري ، سنگين و فوق سنگين و سبک ساخته شده و در همه پايگاه هاي کشور از آنها استفاده مي شود.
معاون عمليات نيروي هوايي ارتش، مشابه سازي موشک هاي شرقي و غربي در داخل را دستاورد ديگر نيروي هوايي ارتش اعلام کرد و گفت: هم اکنون موفق شده ايم هواپيماهاي شرقي و غربي را با تسليحات مشابه اصلي تجهيز کنيم.
امير خلبان علوي اضافه کرد : در گذشته اورهال هواپيما توسط مستشاران خارجي و در سايرکشورها انجام مي شد اما در زمان حاضر تمام هواپيماها توسط کارکنان فني نيروي هوايي در داخل کشور اورهال مي شوند.

** بمب هاي فوق سنگين

معاون عمليات نيروي هوايي ارتش به توليد انبوه بمب هاي 300 تني و فوق سنگين اشاره و تصريح کرد: نيروي هوايي اين بمب هاي با تناژ بالا و قدرت تخريب بسيار زياد را به نقطه زن تبديل کرد و برد عملياتي آنها را افزايش داده است به طوري که مي توان از مسافت دور آنها را رها و بر پروازشان نظارت کرد.
وي خاطرنشان کرد: مرحله اول توليد انبوه اين بمب ها انجام و به نيروي هوايي واگذار شده و کار بر روي تغيير کاربري و ارتقاي کارامدي آنها در حال انجام است.
امير خلبان علوي اضافه کرد: اين بمب ها بزودي در رزمايش نيروي هوايي ارتش مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

** اقتدار هوايي ايران

معاون عمليات نيروي هوايي ارتش با تاکيد بر اقتدار هوايي ايران در منطقه تصريح کرد: پرواز 140 فروند جنگنده در روز دوم جنگ تحميلي عراق به ايران در سال 1359 و رژه روز 29 فروردين حاکي از آن است که نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با گذشت بيش از 30 سال از آن زمان همچنان استوار بوده و توانسته است حسرت کشورهاي منطقه و ديگر کشورهاي جهان را برانگيزد .

** نيروي هوايي ارتش ايران در سال 90

وي برنامه ريزي هاي گسترده اي براي انجام رزمايش ها و تمرينات تاکتيکي نيروي هوايي در برد بلند و ارتفاع پست و سوختگيري هاي جنگنده با جنگنده و تجهيز هواپيماهاي شکاري را ازجمله برنامه هاي نيروي هوايي ارتش براي سال 1390اعلام کرد و اظهار داشت: پيام فعاليت هاي نيروي هوايي، صلح و دوستي به تمام کشورهاي منطقه است.
امير خلبان علوي تاکيد کرد: نيروي هوايي ارتش به صورت 24 ساعته آماده است هر نوع تهديدي را از آسمان ايران با تمام قدرت رفع کند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۰:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    3 1
    به نظر من پيروزي بر ارتش امريكا در آسمان اون هم در وضعيت فعلي امكان پذير نيست ولي اينكار روي زمين و به وسيله پياده نظام ممكنه كه در ويتنام هم اثبات شد دوستاني كه بفكر شكست كلاسيك امريكا اون هم در آسمان هستن دقيقا اشتباه صدام و ژنرالهاشو در 12 سال پيش تكرار ميكنن . نه ميگها نه اسكاد ها و نه گارد پر زرق و برق رياست جمهوري نتونستن به اندازه كمتر از چند صد نفر تك تير اداز كه در ام قصر موضع گرفته بودن ارتش امريكا رو زمينگير كنن . پاشنه اشيل امريكا نيروي زمينيشه و بر عكس قويترين قسمتش نيروي هواييش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس