کد خبر 35725
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۰

رييس موسسه سلامت و بهبود تغذيه به هموطنان توصيه کرد در ايام نوروز به علت اينکه ديد و بازديدها باعث مي شود فرصت پخت و پز محدود شود، غذاهاي فوري کم چربي همراه با انواع سالاد استفاده شود.

به گزارش مشرق، 'ربابه شيخ الاسلام ' در گفت و گو با ايرنا افزود:در ايام نوروز لازم است سبزيجات شسته شده به طور مناسبي در يخچال نگهداري شوند.
وي با بيان اينکه کاهو، کرفس، هويج، انواع کلم ، انواع فلفل هاي دلمه اي، خيار، گوجه فرنگي و گل کلم سرشار از مواد مغذي و فيبر هستند، اظهار داشت: بهتر است بر اساس سليقه و ذائقه اعضاي خانواده، تن ماهي و انواع حبوبات پخته، کشمش شسته شده يا پنير رنده شده را به اين سالاد اضافه کنيد که غذاي سالم و کاملي است .
اين متخصص تغذيه تصريح کرد: در مسافرت هاي نوروزي نيز لازم است مصرف غذاهاي چرب، سرخ شده، شيريني ها، شکلات و خامه محدود و تا حد ممکن به جاي مصرف غذاهاي سرخ شده، از غذاهاي آب پز، کبابي و تنوري استفاده شود.
شيخ الاسلام ادامه داد: ميوه ها و سبزي هايي مانند هويج، گوجه فرنگي و ساقه کرفس حاوي آب، املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن هستند و در طول مسافرت بهترين دوستان سلامت به شمار مي روند.
به گفته وي، در طول سفر مصرف لبنيات به عنوان دوست استخوان ها نبايد فراموش شود و لازم است روزانه حدود دو تا سه ليوان شير کم چرب يا ماست استفاده شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس