کد خبر 350820
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱
به گزارش مشرق، تحقیقات انجام شده در استرالیا نشان داد نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در ساعات اولیه صبح، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می‌دهد.

 در واقع مشخص شد افزایش مصرف کافئین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را کاهش دهد.

کافئین متابولیسم چربی در کبد را تحریک می کند.

بر اساس یافته‌های این تحقیق چهار فنجان قهوه یا چای می‌تواند خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد.

حدود ۷۰ درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت هستند، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز می باشند. این بیماری در بین مردم آمریکا شیوع ۳۰ درصدی دارد.


مثلث

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۱
    0 0
    واقعا این خبر تنظیم کردن چقدر مزخرف است. چرا امار آمریکا را می دهید؟ چه کمکی می کند؟ بهتر نیست اگر آمار می دهید آمار کشور خودمان را بدهید؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس