يک متخصص نفرولوژي گفت: شايع‌ترين علل مرگ و مير نارسايي کليه و عوارض قلبي و عروقي است و شايع‌ترين علل نارسايي کليه نيز فشار خون، ديابت، سن بالاي 50 سال و چاقي مفرط است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، ميترا مهدوي در همايش نارسايي مزمن کليه و عوارض قلبي و عروقي با اشاره به افزايش بيماران مبتلا به نارسايي پيشرفته که احتياج به دياليز يا پيوند قلبي دارند، افزود: اين افراد جمعيت زيادي از جهان را تشکيل نمي‌دهند اما با اين حال بحث پيشگيري از اين بيماري در حال بررسي است.

وي ادامه داد: هزينه‌هاي بالاي درمان بيماري‌هاي مزمن کليه و عوارض قلبي و عروقي به علت احتياج به تکنولوژي‌‌هاي پيشرفته، باعث شده است تا قسمت عمده بودجه سلامت به اين بخش اختصاص داده شود.

مهدوي اضافه کرد: اساتيد زيادي در اين بخش وارد عرصه شده‌اند تا بتوانند از پيشرفت اين بيماري جلوگيري کنند و کيفيت زندگي سالم را به بيماران هديه دهند.

اين متخصص نفرولوژي اظهار داشت: از سال 2006 به طور رسمي بحث روز جهاني کليه مطرح شده است و افرادي که به مرحله نارسايي پيشرفته‌اي که احتياج به دياليز يا پيوند دارند، رسيده‌اند، جزء بيماران نارسايي مزمن کليه و عوارض قلبي و عروقي محسوب مي‌شوند.

وي با اشاره به شايع‌ترين علل نارسايي کليه در کشورهاي غربي تصريح کرد: شايعترين علل نارسايي کليه، فشار خون، ديابت، سن بالاي 50 سال و چاقي مفرط است.

مهدوي ادامه داد: شايع‌ترين علل مرگ و مير در ميان افراد جامعه نارسايي کليه و عوارض قلبي و عروقي است که ما بايد با آموزش‌هاي عمومي راه‌هاي پيشگيري از اين بيماري را به مردم بياموزيم که در همين راستا همايش‌هايي در فرهنگسراها براي عموم مردم برگزار شده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس