به گزارش مشرق به نقل از حوزه هنري، در اين نشست اکبر نبوي منتقد سينما ابتدا به روند شکل گيري سينماي ايران در پيش از انقلاب اشاره داشت و تاثير تفکر مدرنيته از نوع مبتذل و ضد فرهنگي را موجب بروز انحطاط در فيلمهاي بسياري در آن زمان دانست.
وي افزود: سينما مدرنترين هنر امروز و فردا است که با شروع انقلاب اسلامي و ورود امام خميني با ارائه مانيفست به خوبي تکليف آن مشخص ميشود.
نبوي شکل گيري سينماي پس از انقلاب و تاثير مديريت آن زمان را که البته با فراز و فرود همراه بود باعث تغييرات بنيادين در سينما دانست و گفت: يکي از تاثيرات انقلاب فعال شدن نسل جوان در سينماي ايران است که تحت سينماي آماتور فعاليت ميکردند، اين عده توانستند فيلمهاي خوبي بسازند که اين امر پيش از انقلاب به صورت مشخص مورد توجه قرار نمي گرفت.
وي گفت: خلق جريان جديد کارگرداني در دهه 60 و 70 بيشتر مورد توجه قرار گرفت و در اين دو دهه کارگرداناني معروف چون کيانوش عياري، ابراهيم حاتميکيا و پوران درخشنده ظهور کردند.
اين منتقد توجه به مقوله فيلمبرداري را در اين دوره جديتر دانست و گفت: هر چند فيلمبرداران خوبي از قبل وجود داشتند اما فراهم شدن فضا براي ارائه کارهاي دقيق و جديتر و همچنين نگاه جديد به مقوله بازيگري از جمله تاثيرات انقلاب است.