به گزارش مشرق به نقل از مهر، مهندس سيد رضا غلامي افزود: براي اطمينان از سلامت آجيل، بايد مدتي آن را در دست نگه داشت و در صورتي که دست رنگي شد نبايد آن را خريداري کرد زيرا نشان دهنده استفاده از رنگهاي غير مجاز است.
وي اظهار داشت: آجيلهايي که کرم زده باشد، نم يا رطوبت داشته باشد براي خريد مناسب نيست و به طور معمول تخمه هايي که به دست رنگ پس بدهند يا پسته هايي که بيش از حد قرمز باشند، از مصاديق آجيلهاي رنگي، نامرغوب و غيربهداشتي هستند.
غلامي افزود: با وجود اينکه مصرف آجيل هاي بسته بندي شده و داراي تمامي علائم تضمين کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاريخ توليد و انقضا هنوز در فرهنگ خريد شهروندان جا نيفتاده است اما خريد اين نوع آجيل، تمامي ملاکهاي يک خريد مناسب را داراست.
وي با بيان اينکه هموطنان بايد از تهيه انواع آجيل از دست فروشها و يا اتومبيلهايي که داخل آن به عرضه انواع آجيل ميپردازند خودداري کنند، تاکيد کرد: بايد آجيلها را از مکانهاي مشخص، مراکز آجيل فروشي ثابت و داراي مجوز آجيل فروشي و يا قناديهاي داراي مجوز تهيه کنند.
رئيس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذايي وزارت بهداشت، نسبت به خريد آجيلهاي غير بهداشتي و تقلبي در شب عيد هشدار داد.