رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح با بيان اينکه جامعه بشري براي رهايي از تبعيض و بي عدالتي نيازمند اراده جمعي و تلاش‌هاي بسيار گسترده‌تر و همگاني‌تر است، گفت: آمريکايي‌ها هم‌اينک پرچمدار نژاد‌پرستي نوين هستند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق  به نقل از معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح، سردار سرلشکر سيدحسن فيروز‌آبادي رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح طي سخناني با گراميداشت روز جهاني مبارزه با تبعيض‌نژادي گفت: تبعيض ‌نژادي پديده‌اي نامبارک است که در تاريخ معاصر به مثابه پيامد شوم سياست‌هاي استعماري و استکباري آمريکا، انگليس، صهيونيست‌ها و برخي کشورهاي بزرگ اروپايي ديگر به شمار مي‌رود.

وي افزود: آمريکايي‌ها امروز نماد تناقض و رياکاري در صحنه مبارزه با تبعيض نژادي در جهان هستند، آنها سعي مي‌کنند خود را پرچمدار دموکراسي و حقوق بشر جهاني معرفي کنند، اما واقعيت‌هاي اجتماعي حاکم بر جامعه آمريکا و نيز اعمال سياست‌هاي توام با وحشي‌گري و جنايت در اقصي‌ نقاط دنيا عليه ملل و اقوام مظلوم خلاف آن‌را ثابت مي‌کند، کافي است نگاهي به زندگي سرخپوستان آمريکا بيندازيم.

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح در ادامه اظهار داشت: برغم ژست‌هاي بشر‌دوستانه کاخ سفيد، تبعيض‌هاي نهادينه شده در سراسر ايالات متحده، همچنان وضعيت اسف‌باري را به سياه‌پوستان آمريکايي تحميل مي‌کند و فاصله طبقاتي بين آنها و سفيد‌پوستان را مي‌توان از فقر حاکم بر آنها و نيز نوع برخورد يانکي‌ها و سياست‌ها و قوانين پنهان و نانوشته‌شان عليه رنگين پوستان دريافت کرد، نه فقط در دادگاه‌ها و مراکز پليس، بلکه حتي در مدرسه و ميان کودکان تبعيض هاي ناروا اعمال مي‌شود.

فيروزآبادي نحوه برخورد دولت آمريکا با حادثه‌ديدگان طوفان کاترينا در سال گذشته ميلادي را از مصاديق بارز نژادپرستي حاکمان کاخ سفيد دانست و گفت: آمريکايي‌ها هم‌اينک پرچمدار نژاد‌پرستي نوين هستند، آنها در عصري که با فريادهاي دروغين دفاع از حقوق بشر گوش مردم جهان را کر کرده‌اند، زشت‌ترين صحنه‌ها را در رويارويي با مديريت و امداد‌رساني به ساکنين آسيب ديده ايالت‌هايي مانند نيواورلئان به نمايش گذاشته‌اند.

وي در ادامه تصريح کرد: صرف‌نظر از فقر گسترده‌اي که از ميان تخريب‌هاي پر حجم ناشي از طوفان در اين مناطق به چشم مي‌آمد، عدم امدادرساني به موقع به مردم مناطق طوفان زده نشان مي‌دهد، فقرا و سياه‌پوستان براي سردمداران آمريکا شهرونداني درجه دوم محسوب مي‌شوند و در اين کشور تنها ثروتمندان و سفيد‌پوستان از موهبت شهروندي درجه يک بهره‌مند هستند.

عضو شوراي عالي امنيت ملي افزود: با وجود اينکه آمريکا در دنيا مدعي تحقق دموکراسي و حقوق بشر است، در داخل کشور خود حقوق مسلم بخش ‌عمده‌اي از شهروندان را به دليل تبعيض نژادي به فراموشي سپرده‌اند.

فيروزآبادي با تأکيد بر اينکه بي دليل نيست که دموکراسي آمريکا را دموکراسي ثروتمندان و بيگانه با فقرا مي‌خوانند، اظهار‌ داشت: نابرابري، بي‌عدالتي و تبعيض نژادي واقعيت هولناکي است که همواره بشريت را آزار داده است و وضعيت سرخپوستان و جامعه عظيم سياه‌پوستان در جامعه آمريکا از مصاديق آن به شمار مي‌آيد.

وي در ادامه با تبيين علل و عوامل وحشت و هراس غربي‌ها از بيان نقش گذشته آنها در مورد تبعيض‌نژادي و مسئوليت‌هاي آنان در اين زمينه، ‌خاطر‌نشان کرد: علت حساسيت اروپايي‌ها و غربي‌ها در مورد بازخواني و يادآوري تبعيض‌هاي اعمال شده بر يهوديان در اروپا، سياهان در آمريکا و آفريقا و کشتارهاي ميليوني بومي‌ها در سرزمين‌هاي کشف شده در قاره‌ها، به خاطر پارادوکسي است که داعيان روشنفکري، تمدن و ليبرال دموکراسي را با آن مواجه مي‌سازد.

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: اين حساسيت نه به خاطر شرمساري از آن همه کشتار و جنايت و تبعيض، بلکه به دليل عدم‌سازگاري عملکرد و رفتار پليد آنها با شعارهاي فريبنده، روشنفکرمأبانه و حقوق بشري امروزشان است.

فيروزآبادي در ادامه سخنانش تصريح کرد: در عين حال يادآوري جنايات گذشته غربي‌ها و اروپايي‌ها توسط سازمان‌ها و نهادهاي مستقل بين‌المللي و نيز رسانه‌ها، نخبگان و انديشمندان فرهيخته، آزاد‌انديش و بشردوست جوامع مي‌تواند بعنوان عاملي بازدارنده از گسترش تبعيض نژادي ايفاي نقش کند.

وي در ادامه با اشاره به ظهور روحيات نژاد‌پرستي و نظام‌هايي چون نازيسم در آلمان، فاشيسم در ايتاليا و صهيونيسم در فلسطين اشغالي که بر اساس اعتقاد به برتري نژادي و حق سيادت بر ديگران طي قرن گذشته و بعد از جنگ‌هاي جهاني اول و دوم به وجود آمده است، اظهار داشت: سياست‌ها و اهداف نظام سلطه امروز تبعيض را فراتر از نژاد به دايره مليت‌ها، اقوام و مکاتب کشانده است و آنچه هم اينک در صحنه تحولات جاري منطقه و اعمال خشونت، وحشي‌گري و کشتارهاي بي رحمانه از سوي حاکمان ديکتاتور و مستبد عليه ملت‌هاي مسلمان به پا‌خواسته در تونس، مصر، ليبي، بحرين، يمن و ... به چشم مي‌آيد، گوياي اين واقعيت تلخ است که آمريکا و غرب شريک اين جرائم هستند.

عضو شوراي‌ عالي امنيت ملي نامگذاري روزي به نام روز جهاني مبارزه تبعيض نژادي را يک اقدام انساني دانست و تصريح کرد: روز جهاني مبارزه با تبعيض نژادي فرصتي را براي وجدان‌هاي آگاه و مدافعان عدالت و حقوق انساني فراهم مي‌آورد تا فراتر از صدور اطلاعيه‌هاي جهاني حقوق بشر و قطعنامه‌هاي متعارف بين‌المللي، بر اساس واقعيت‌ها و الگوهاي تاريخي به آن بينديشند و آتش قوم‌گرايي و تبعيض نژادي را خارج از قلمرو اراده ابر‌سرمايه‌داري جهاني و قدرت‌هاي استعماري و سلطه‌گر خاموش کنند.

فيروزآبادي افزود: صحنه جهاني نشان مي‌دهد راه نجات بشريت از آسيب‌هاي نژاد‌پرستي از مسير دين و خداباوري و احياء هويت اصيل انساني و فطري و زنده ساختن مفاهيم اخلاقي و ارزشي مي‌گذرد.

وي با تبيين رويکردها و راهبردهاي افتخارآميز نظام جمهوري اسلامي در مبارزه با تبعيض نژادي و پيشتازي مردم مؤمن و انقلابي ايران در اين راستا، خاطرنشان کرد: قطع ارتباط با رژيم‌هاي مستبد و نژادپرست از همان روزهاي نخستين پيروزي انقلاب اسلامي در دستور کار امام راحل (ره) و نظام اسلامي قرار گرفت.

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح ادامه داد: جمهوري اسلامي در هيچ شرايطي ظلم و تبعيض در آفريقاي جنوبي را در زمان حاکميت رژيم آپارتايد تأييد نکرد و تا سقوط رژيم نژاد‌پرست وقت همواره نه تنها از جامعه مظلوم سياه پوستان حمايت مي‌کرد بلکه دولت‌ها و ملل آزاده و حق‌طلب را به حرکت و همراهي در اين مسير فرا مي‌خواند.

فيروز‌آبادي با اشاره به رفتار نژادپرستانه رژيم صهيونيستي با فلسطينيان اظهار داشت: ايران اسلامي درباره فلسطين نيز فريادگر رنج‌ها و مصائب بي‌شمار مردم مظلوم آن بوده و همواره رفتار نژاد‌پرستانه رژيم غاصب صهيونيستي را محکوم کرده و به افشاي آن پرداخته است و هم اينک نيز ملت ما طلايه‌دار دفاع از آرمان قدس و حمايت از فلسطين است.

وي تلاش‌هاي سازمان ملل و ديگر مجامع بين‌المللي براي مبارزه با تبعيض نژادي را به دليل اعمال سياست‌هاي استعماري توسط برخي کشورهاي زورگو و سلطه‌گر، ناکارآمد و ناکام توصيف کرد و افزود: جامعه بشري براي رهايي از تبعيض و بي‌عدالتي و تحقق دنيايي بهتر نيازمند اراده جمعي و تلاش‌هاي بسيار گسترده‌تر و همگاني‌تر است و در اين مسير بايد در صدد يافتن الگويي جديد، عادلانه، کارآمد و مؤثر باشد و بي‌ترديد آموزه‌هاي اسلام عزيز و تعاليم قرآن و اديان الهي خواهد توانست ظرفيت لازم را براي الگوسازي در اختيار آنان قرار دهد.

رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح در پايان با اشاره به موج اسلام‌خواهي در دنيا گفت: بي‌ترديد اسلام و آئين پيامبر اعظم (ص) هم اينک پرچمدار راستين عدالت و صلح قرار گرفته است و موج گرايش جهاني به سمت اسلام نيز ناشي از همين باور است که هم‌اکنون در جامعه بشري شکل گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس