کد خبر 31919
تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۱

کارشناسان بهداشتي تاکيد کردند خوردن بيش از 3 تکه گوشت قرمز در روز واقعا در افزايش خطر ابتلا به سرطان روده موثر است.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، هيات مشاور علمي تغذيه در لندن در همين رابطه دستورالعمل‌هايي را منتشر کرده که براي کاهش خطر بروز سرطان روده تعيين شده‌اند.

روزنامه ديلي ميل در گزارشي در اين باره آورده است: يافته‌هاي اخير در مورد خواص تغذيه‌اي گوشت قرمز متخصصان را دچار سردرگمي کرده و به يک موضوع بحث برانگيز تبديل شده است.

هفته گذشته انجمن تغذيه انگليس در بيانيه‌اي ادعا کرد که اکثريت افراد بالغ در اين کشور در حد سالم و بي‌خطري از گوشت قرمز استفاده مي‌کنند و رابطه قطعي بين مصرف اين گوشت و بروز سرطان وجود ندارد. اما از طرف ديگر دولت اين کشور اصرار دارد افرادي که روزانه 90 گرم يا بيشتر گوشت قرمز و فرآوري شده مي‌خورند بايد مقدار آن را در رژيم غذايي روزانه خود کاهش دهند.

هم اکنون هيات مشاور علمي تغذيه در اين کشور تاکيد کرده است که کاهش متوسط مصرف اين محصول پروتئيني تا 70 گرم در روز مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

کارشناسان اين مرکز تاکيد کردند: گوشت‌ قرمز حاوي موادي است که با بروز سرطان روده در ارتباط است. صندوق جهاني تحقيقات سرطان نيز توصيه مي‌کند که مصرف گوشت قرمز به 500 گرم گوشت پخته يا حدود 700 تا 750 گرم گوشت خام در هفته کاهش پيدا کند.



 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس