کد خبر 318302
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵

ازیک هفته پیش که بخشهایی از عراق آماج تاخت و تازگروهک تروریستی داعش است، برخی رسانه‌های منطقه و فرامنطقه، برای دمیدن در این آتش، جنگ تبلیغاتی گسترده ای را علیه عراق براه انداخته اند.

به گزارش مشرق، ازیک هفته پیش که بخشهایی از عراق آماج تاخت و تازگروهک تروریستی داعش است، برخی رسانه‌های منطقه و فرامنطقه، برای دمیدن در این آتش، جنگ تبلیغاتی گسترده ای را علیه عراق براه انداخته اند. محمود بلنداختر گزارش می دهد.

 عینکشان با هر عینک دیگری، تفاوت دارد. این عینک قضایای عراق را با رنگ دیگری نشان می‌دهد. رنگی غیر از آنچه اکثریت می‌بیند.

بی بی سی : کناررفتن نوری مالکی می‌تواند به تمام این جدالها ومشکلات پایان بدهند.
بی بی سی : دولت شیعی عراق بشدت احساس خطر کرده
بی بی سی : وضعیتی که عراق الان درآستانه‌اش قرارداره تجزیه شدن به سه قسمت .

برخی رسانه‌های غربی و عربی که آبشخور فکری و مالیشان برکسی پوشیده نیست، چند روزیست، همه تمرکزشان بر موضوع عراق است: نه برای روکردن دست جنایاتکاران داعش و یا نشان دادن حمایت مردم از دولت و ارتش؛ بلکه کوبیدن برطبل بحران وایجاد رعب ووحشت در مردم.
بی بی سی : داعش همچنان درحال پیشروی هست به سمت جنوب وهمچنین به سمت شرق .

یکی از ابزارهای دم دستی این رسانه‌ها،آنطور که درگزارش خبرنگار سی ان ان از بغداد هم مشهود است فرقه ای قلمداد کردن بحران است.

دعوای اصلی درعراق،بین شیعیان و سنی ها است. دولت شیعه عراق تلاش می کند از انگیزه های فرقه ای شیعیان برای رسیدن به اهدافش استفاده کند. اخبار و گزارش‌های بی‌بی‌سی فارسی هم دست کمی ازسی‌ان ان،الجزیره و العربیه ندارد
بی بی سی : الان دیگه صرفا" موضوع داعش نیست بلکه دیگرعشایرناراضی سنی مذهب وهمچنین بازماندگان ازحزب بعث هم دراین قضیه دخالت دارند واینها دست به دست دادند می‌کوشند تا مناطق سنی نشین عرب را هم درکنترل خودشان دربیاورند .

گویا همه این رسانه ها دست به دست هم داده اند برای دامن زدن به بحران و ایجاد رعب در جامعه عراق. حالا بی بی سی فارسی حتی درخواست علمای برجسته عراقی از مردم برای مقابله با تکفیری ها و تروریست ها را هم دامن زدن به بحران قلمداد می‌کند.

بی بی سی : با استناد به این فتوا شیعیان خیلی‌هاشون سلاح به دست خواهند گرفت ودو مرتبه این همان چیزی که عراق را می‌تواند برگردانده به دوران سیطره سلاح .

رسانه هایی که در وارونه جلوه دادن قضایا و دمیدن درآتش دست طولایی دارند. برای این جماعت، مهم نیست که تروریست ها دست به چه جنایاتی می زنند. همچنین مهم نیست که صدها شخصیت برجسته اهل سنت عراق از داعش اعلام برائت کرده اند. برای این رسانه‌ها حتی خبری به مانند کشتن و مثله کردن شیخ محمد المنصوری امام جماعت و خطیب مسجد جامع بزرگ شهر دو میلیون نفری موصل هم، به جرم تبعیت نکردن از داعش، ارزش خبری ندارد. این رویکرد مغرضانه، صدای دولت عراق و شخص نوری مالکی نخست وزیر این کشور را درآورده.

بعضی از رسانه‌ها کینه توز شایعه هایی را منتشر می کنند تا روحیه نیروهای امنیتی و ارتش را خراب کنند و اراده آنها را درهم بشکنند. رسانه های منحرف و فریبکار نخواهند توانست اراده ما را شکست دهند. ما از آنها قویتر هستیم و هیچ جای پایی برای آنها باقی نخواهیم گذاشت. مسئله شیعه و سنی مطرح نیست و نباید به کسانی که با بیان این مسئله می خواهند ما را تضعیف کنند گوش بدهیم. همه ما فرزندان یک کشور هستیم و مسئولیت مشترک داریم.

قاسم عطا سخنگوی ارتش عراق دیروز از برخی رسانه ها اسم برد و از بی بی سی خواست حرفه ای عمل کند.

من بار دیگر از رسانه ها می خواهم در انتقال اطلاعات با دقت و احتیاط عمل کنند. آنچه را که شبکه بی بی سی درباره پیشروی داعش پخش می کند ساختگیست.

عملکرد برخی رسانه‌های خارجی در بحران عراق، شباهت زیادی با عملکرد این رسانه‌ها درماههای آغازین بحران سوریه دارد.این رسانه‌ها که دولتهای متبوعشان ازنتایج اخیرانتخابات عراق راضی نیستند، مدعی اند که صدای مردم را منعکس می کنند اما برونداد این شبکه ها چیزی جز تفرقه افکنی و تشدید بحران نیست. از همین روست که تنها یک هفته پس از تاخت و تاز داعش، دست  این رسانه های به ظاهر حرفه ای، برای مقامات عراقی رو شده.

منبع: رادیو ایران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس