به گزارش مشرق به نقل از «فردا»، اما اين جابجايي با کسالت فرحناز ترکستاني و تاييد و تکذيب هاي حضور وي در سازمان ملي جوانان نهايتا سرانجامي جز انصراف رئيس جمهور از تصميم خود نداشت.
با اين حال اينکه سازمان ملي جوانان داراي چه جاذبه اي بود که دولت و خصوصا طيف آقاي مشايي را بر آن داشته بود تا بدين وضع با مهرداد بذرپاش که در دو انتخابات رياست جمهوري نقش بالايي در پيروزي احمدي نژاد داشت کنار گذاشته شود، سوالي است که نگاه به ماموريت ذاتي اين سازمان توجيه مي کند.
در واقع سازمان ملي جوانان با توجه به ماموريت ذاتي خود که همان برنامه ريزي در حوزه ازدواج و اوقات فراغت و .... است بهترين بهانه را براي ايجاد ارتباط با فعالين اجتماعي و فرهنگي را دارد و به اين بهانه و با تزريق منابع مالي به آنها مي توان ظرفيت اجتماعي مناسبي را سازماندهي نمود . حمايت از جوانان و تلاش براي حل مشکلات آنها بهترين بهانه براي ازپيش پا بر داشتن مشکلات پيش رو است . مشکلاتي که در بودجه هاي نهاد رياست جمهوري پاسخي براي آن وجود نداشت ، اما با هدايت آن به سمت سازمان ملي جوانان و هزينه کردن آن تحت عنوان جوانان توجيه خوبي را براي افراد خاصي در دولت فراهم مي کند.
با اين توصيف به نظر مي رسد لايه اي خاص از اطرافيان رئيس جمهور به دنبال آن باشند که سازمان ملي جوانان را تحت هر عنواني از نظارت مجلس به دور نگه داشته و تحت عنوان حمايت از فعاليت جوانان و به دور از نظارت نمايندگان و احتمالا رسانه ها سازماندهي اجتماعي گسترده اي را براي نيل به اهداف خود فراهم سازند. اين در واقع همان حلقه مفقوده اي بود که اين طيف در سال هاي آتي به آن نياز دارد.
پازل اين معما را تحليل رفتارهاي همايون حميدي سرپرست جديد اين سازمان که همزمان معاون مشايي در نهاد رياست جمهوري و مرکز جهاني شدن مي باشد کامل خواهد کرد.