کد خبر 31584
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۷

مطالعات پژوهشگران نشان مي دهد رفتارهاي رياکارانه بر سلامت انسان تاثير سوء مي گذارد.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، به نوشته شماره امروز روزنامه لوفيگارو در اينترنت، بر اساس تحقيقاتي که در نشريه "ژورنال آکادمي مديريت" منتشر شده است ، رفتارهاي رياکارانه و خنده هاي اجباري موجب زيان جسمي و کاهش بهره وري افراد در محيط کار مي شود.

اين تحقيق که در بين رانندگان اتوبوس انجام شده است نشان مي دهد افرادي که اجبارا خود را دوست داشتني نشان مي دهند به مرور زمان دچار تغيير خلق و خو شده و حتي تمايل دارند از وظيفه خود دست بکشند.

به گفته اورسولا هس پژوهشگر کانادايي اين تحقيق ، اشخاصي که احساسات واقعي خود را بيان مي کنند از سلامت رواني بهتري برخوردارند ضمن اينکه درک و احساس بهتري از خود و محيط کارشان دارند.

استاد منابع انساني دانشگاه ليون مي گويد : کليه احساسات کارکرد ويژه اي دارند، اين احساسات در ايجاد حس خوش بيني ، راحتي و تنظيم فعاليت بدن دخالت دارند، افرادي که احساسات خود را انکار مي کند موجب مي شود احساساتش به شکل ديگري همچون خواب آلودگي ، درد در ناحيه پشت بدن ، کمبود تمرکز و غيره بروز کنند. يک شخص همانند يک ورزشکار بايد به صداي بدنش گوش دهد و به آنچه که باعث ناراحتي اش مي شود واکنش نشان دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس