به گزارش خبرنگار ورزشي مشرق، زماني که سپ بلاتر ميزباني را به خاورميانه و يک کشور عربي در جنوب خليج فارس هديه داد، تصورش را هم نمي کرد که شايد روزي در اين منطقه از جهان، انقلاب هاي مردمي يکي پس از ديگري حاکمان ديکتاتور را از تخت پائين بکشند.
سران فيفا، به لطف دلارهاي نفتي و آرامش حاکم بر شيخ نشينهاي عربي منطقه مطمئن بودند که جام جهاني 2022 با تمام ويژگيهاي مورد نظر آنها برگزار خواهد شد و هيچ دردسري برايشان نخواهد داشت، اما ناگهان ورق برگشت.
حالا هيچ تضميني وجود ندارد دامنه اتفاقاتي که از تونس شروع شد و به کشور همسايه ميزبان جام جهاني 2022رسيد، پشت دروازههاي اين اميرنشين عربي متوقف شود.
کشورهاي خاورميانه بويژه در جنوب خليج فارس به سرعت به سمت انقلابهاي مردمي و اسلامي در حرکت هستند و اين التهاب به هيچ وجه مورد پسند فيفا و شخص سپ بلاتر نيست.
در طول حدود 2 ماه گذشته که آتش انقلاب مردمي خاورميانه را فراگرفت بسياري از مسابقات ورزشي لغو شد و در آخرين نمونه آن برگزار کنندگان فرمول يک ترجيح دادند استارت اين مسابقات را از استراليا بزنند و دلارهاي نفتي و وعدههاي پادشاه بحرين هم نتوانست مسئولان برگزار کننده اين رويداد مهم ورزشي را متقاعد کند تا دراين کشور رقابتي انجام شود.
شايد اين تحولات و آينده مبهم خاورميانه سران فيفا را هم دچار ترديد و نگراني کند، چرا که مهمترين مسئله براي آنها منافع مالي سرشار و امنيت و ثبات در کشورهاي برگزار کننده و همسايگانشان است.
حوادث اخير منطقه مي تواند چالشي جدي براي قطريها بويژه در حوزه فوتبال و جام جهاني باشد، چرا که فيفا ديگراطمينان ندارد که قطر 2022 همان کشوري باشد که آنها براي ميزباني جام جهاني انتخاب کردند.
کد خبر 31217
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۹
- ۰ نظر
- چاپ
دامنه آتش خودسوزي يک تونسي حالا تا سواحل جنوبي خليج فارس و به همسايگي ميزبان جام جهاني 2022 رسيده و شايد اين کشور را هم فرا بگيرد.