معاونان فرهنگي دانشجويي دانشگاه‌هاي کشور پيشنهاد "لباس فرم " براي دانشجويان را بررسي کردند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاري‌ها، چهل و هفتمين نشست سراسري معاونان فرهنگي و دانشجويي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي کشور در اردبيل با برگزاري کارگاه تخصصي "عفاف و حجاب " در حضور علي آدمي مديرکل دفتر مطالعات فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ادامه يافت.
در اين نشست بهرامي دانشيار روانشناسي دانشگاه تهران به سخنراني پرداخت و در سخنان خود به ايجاد تلقي درست از مسئله عفاف و عدم تقليل آن به حجاب ظاهري تاکيد کرد.
وي در بخش ديگري از اين سخنراني به بررسي پيامدها و آثار مربوط به ارتباط دختر و پسر با ارائه آمارها و استدلالات مختلف پرداخت.
بنابراين گزارش، مهم‌ترين بخش اين نشست به ارائه راهکارهاي مختلف براي آشنايي با روش‌هاي صحيح ترويج فرهنگ صحيح "عفاف و حجاب " و مقابله با برخي از ناهنجاري‌هاي موجود در اين زمينه اختصاص داشت که طي آن راهکارهايي در خصوص طراحي و ارائه دفترچه راهنماي توجيهي براي دانشجويان جديدالاورود مطرح شد.
کارشناس حاضر در اين نشست همچنين پيشنهاد طراحي يک مدل مداخله‌اي ارتباطي براي مديريت روابط دختر و پسر براي کليه دانشجويان مقطع کارشناسي در طول 4 سال تحصيلي را طرح کرد.
در ادامه اين نشست بر استفاده بهينه از توانمندي‌هاي اعضاي هيئت علمي و اساتيد دانشگاه‌ها در مسئله "حجاب و عفاف " تاکيد شد و کارشناس حاضر پيشنهاد ارائه لباس فرم دانشجويي را مورد بررسي قرار داد.
بهرامي در ادامه سخنان خود بر ورود خانواده‌ها و درگير کردن آنها به مسائل تربيتي دانشجويان و ادامه نظارت‌هاي تربيتي بر فرزندان بخصوص در زمان بدو ورود به دانشگاه تاکيد کرد.
بنابر اين گزارش کارگاه تخصصي "عفاف و حجاب " در سه نوبت مختلف براي کليه معاونان فرهنگي و دانشجويي حاضر در چهل و هفتمين نشست سراسري معاونان فرهنگي ودانشجويي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي در اردبيل برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس