به گزارش مشرق به نقل از برنا، عليرضا آوايي با بيان اين مطلب اظهار داشت: در رابطه با پرونده هاي ضد امنيتي به خصوص در بحث تجاوزات به عنف در حال حاضر مجموعه دستگاه قضايي با سيستم اطلاعاتي و امنيتي به صورت منسجم و همراه کار راپيش مي برند. جلسات ستاد جرائم به صورت هفتگي تشکيل مي شود و همه مسئولان قضايي در اين جلسات حضور دارند.
وي افزود: پرونده ها به صورت منسجم مديريت شده برنامه ريزي مي شود و ابعاد آن مشخص مي شود اما در رابطه با برخي پرونده ها ممکن است اتفاقاتي پيش بيايد براي قاضي پرونده مسأله به حجيت نرسد به عنوان مثال در مورد متهم به تجاوز به عنف قاضي بگويد کار خلاف شرع محرز است اما عنف احراز نمي شود لذا حد و تعزيري که براي جرم و مجرم است اجرا مي شود لذا مجازات به عنف اجرا نخواهد شد.
آوايي در ادامه با اشاره به اين مطلب که اگر تجاوز به عنف محرز شود تصريح کرد: در رابطه با جرائمي که امنيت کشور را تهديد مي کند اعم از جرائم ضد اموال و نواميس مردم جزء وظايف نظام اسلامي است که با قاطعيت و در اسرع وقت به آن رسيدگي کند و راي عادلانه دهد و هزينه هاي ارتکاب جرم را براي مجرمين بالا ببرد.
وي در پايان درباره احتمال تغيير حکم صادره گفت: اگر استنباط همکاران قضايي به طور مشخص معلوم باشد که حکم صادره خلاف واقعيت و شرع بوده است احتمال تغيير در اجراي حکم خواهد بود.