کد خبر 307124
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۸

یکی از مبلغان سرشناس سعودی تأکید کرد که ابتلا به ویروس کرونا باعث پاک شدن افراد از گناهان می شود.

به گزارش مشرق، "محمد العریفی" در واکنش به انتشار ویروس کرونا در عربستان گفت: "اگر به بیماری و سختی دچار شدی و بیماری تو را از کار ناتوان کرد؛ این بیماری در عین حال تو را از گناهانت و دیگر بیماری های موجود در بدنت پاک می کند."
اظهارات این مبلغ سعودی درحالی مطرح می شود که رسانه‌های این کشور تقریبا هر روز در حال انتشار خبرهایی درباره بیماری و یا مرگ شهروندان عربستانی به دلیل ابتلای آنها به ویروس کرونا هستند.

کرونا بگیرید‌ گناه هاتون پاک می‌شود
منبع: العالم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    1 0
    ان شاالله یکی از این ویزوس ها به جان این مفلوک احمق بیفته تا جون نحسش از تن پلیدش هرچه زودتر دربیاد
  • ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    1 0
    این مرتیکه همونیه که فتوای جهاد نکاح رو داد
  • mohtaj ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    1 0
    پس انشاءالله نصیب کل خاندان سعودی و علمای سلفی و وهابی شود
  • ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    1 0
    کرونا و سایر بیماریها فقط قشر آسیبپذیر و بدبخت روزگار را از بین میبرد.
  • ۱۸:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    1 0
    وهابی بی مخ
  • ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    1 0
    کاش عربستان با کرونا محو میشد.
  • ۲۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    1 0
    حدیثی نبوی است که ساعات بیماری ساعات کفاره گناهان هست. در انتقاد به مفتیان گمراه وهابی لطفا ساحت مقدس دین را خدشه دار نفرمایید. با تشکر
  • سید ۰۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
    1 0
    واقعا که دوست نادان بدتر از دشمن دانا میتونه ضربه بزنه همونطور که شیعه نادان بیشتر از وهابی زیرک میتونه تیشه به ریشه خودش بزنه مطلب بسیار افتضاح هست!!! "محمد العریفی" در واکنش به انتشار ویروس کرونا در عربستان گفت: "اگر به بیماری و سختی دچار شدی و بیماری تو را از کار ناتوان کرد؛ این بیماری در عین حال تو را از گناهانت و دیگر بیماری های موجود در بدنت پاک می کند."." پيامبر اكرم (ص) فرمود: «السقم يمحو الذنوب - بيماري گناهان را نابود مي كند؛( بحارالأنوار ج : 64 ص : 244)». در حديث ديگري از حضرت نقل شده .«لحظه ها و ساعت هايي كه انسان گرفتار همّ و غم ها است، ساعات كفارة گناهان است». امام صادق (ع) فرمود: «هنگامي كه «عبد خدا» گناهش زياد مي شود و اعمالي كه آن را جبران كند نداشته باشد، خداوند او را گرفتار حزن و اندوه مي كند تا كفارة گناهان او باشد». - رسول خدا (ص) فرمودند: « إِذَا أَرَادَ اللَّهُ بِقَوْمٍ خَيْراً ابْتَلَاهُم‏ ــــ چون خدا بر قومي خيري خواهد آنان را در بلا افكند. » (بحار الأنوار ، ج‏64 ،ص236) - رسول خدا صلّى اللَّه عليه و اله فرمودند:« لَا يَزَالُ الْبَلَاءُ فِي الْمُؤْمِنِ وَ الْمُؤْمِنَةِ فِي جَسَدِهِ وَ مَالِهِ وَ وُلْدِهِ حَتَّى يَلْقَى اللَّهَ وَ مَا عَلَيْهِ مِنْ خَطِيئَة ــــ مصيبت و گرفتارى همواره گريبان مرد و زن مؤمن را مى‏گيرد و آنها در مال و يا بدن خود نقصان مشاهده مى‏كنند و يا فرزندان خود را از دست مى‏دهند و اينها براى اين است كه هر گاه در محضر پروردگار حاضر شدند گناهى نداشته باشند» (بحارالأنوار ، ج‏64 ،ص236) امير مؤمنان علي بن ابي طالب عليه السلام از سلمان فارسي عيادت كرد و به او فرمود: «اي ابو عبد اللَّه! با بيماري ات، چه كردي؟». سلمان گفت: اي امير مؤمنان! خدا را فراوان مي ستايم و فراوانيِ بيماري را به تو شِكوه مي برم. امام عليه السلام فرمود: «اي ابو عبد اللَّه! ناراحتي مكن. هيچ يك از پيروان ما نيست كه دردي به او برسد، جز به سبب گناهي كه پيش تر از او سر زده است و اين هم، مايه پاك شدن اوست». سلمان گفت: اگر اين گونه است كه مي گويي - كه چنين است -، پس ما پاداشي از اين بيماري ها جز همان پاك شدن نداريم! علي عليه السلام فرمود: «اي سلمان! شما با صبر بر آن، و نيز با گريه و زاري و دعا به پيشگاه خداي والا نام، پاداش مي بريد. با اين دو (صبر و تضرّع) برايتان پاداش نوشته مي شود و درجات شما بالا برده مي شود؛ امّا خودِ درد، فقط موجب طهارت و پاكي [از گناه] است». امام علی علیه السلام در نهج البلاغه مى فرماید: قَدِ اخْتَبَرَهُمُ اللَّهُ بِالْمَخْمَصَةِ وَ ابْتَلَاهُمْ وَ امْتَحَنَهُمْ بِالْمَخَاوِفِ، وَ مَخَضَهُمْ بِالْمَکَارِهِ]؛ (خداوند آنها(انبیا) را با گرسنگى آزمایش کرد، و به مشقّت و رنج مبتلا ساخت، با امور خوفناک امتحان نمود، و با حوادث ناخوشایند خالص گردانید مام علی(ع) در خطبه 143 نهج البلاغه می فرماید: «إِنَّ اللَّهَ یَبْتَلِی عِبَادَهُ عِنْدَ الْأَعْمَالِ السَّیِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمَرَاتِ وَ حَبْسِ الْبَرَکَاتِ وَ إِغْلَاقِ خَزَائِنِ الْخَیْرَاتِ لِیَتُوبَ تَائِبٌ وَ یُقْلِعَ مُقْلِعٌ وَ یَتَذَکَّرَ مُتَذَکِّرٌ وَ یَزْدَجِرَ مُزْدَجرٌ؛ خداوند بندگان خود را هنگام ارتکاب گناه، با کمبود میوه ها، و جلوگیری از نزول برکات، و بستن در گنجهای خیرات، مبتلا می سازد؛ برای آنکه، توبه کننده ای باز گردد و [دل] کننده ای [از گناه]، [دل] بکَند، و پند گیرنده ای، پند گیرد، و باز دارنده ای [بندگان خدا را از نافرمانی] باز دارد.»
  • نیکو ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
    1 0
    خدا فعلا صبوری می کنه تا اینا بلکه آدم بشن وگرنه به زودی خودش جواب همه ی اینا رو خواهد داد با ظهور حضرت قائم ( عج )

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس