به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، محمدحسن نکويي مهر ، هدف طرح نظارتي ويژه نوروز را اعمال سياستهاي تنظيم بازار، اصلاح نظام توزيع، نظارت و کنترل قيمتها اعلام کرد و گفت: در اجراي طرح ويژه نوروزي پيشبيني شده است ازهمه ظرفيتها و ديگر مجموعهها استفاده شود.
وي با اشاره به آغاز طرح نظارتي ويژه هدفمندسازي يارانهها از آبان ، آثار آن را مناسب ارزيابي کرد و گفت: برغم اصلاح قيمتها، بازار از ثبات بسيار خوبي در زمان اجراي قانون برخوردار بوده است.
مديرعامل سازمان حمايت از حقوق مصرف کننده و توليد کننده خاطرنشان کرد: طرح نظارتي ويژه نوروز شامل کالاهايي مانند لباس و پوشاک، کيف و کفش، آجيل و خشکبار، خواربار و شيريني، لبنيات، گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهي، قند وشکر، روغننباتي، برنج، انبار و سردخانهها، ميادين ميوه و ترهبار و نمايشگاه هاي عرضه مستقيم کالا است.
به گفته نکوييمهر، اين طرح در بخش خدمات هم شامل شرکتهاي مسافربري، حمل و نقل درون شهري و برونشهري، اماکن تفريحي و فرهنگي، سياحتي و زيارتي، واحدهاي اقامتي، غذاخوريها و رستورانهاي بين شهري است.
نکويي مهر از 2 ميليون و 600 هزار بازرسي از ابتداي اجراي طرح نظارتي ويژه هدفمندسازي يارانهها تا 24 بهمن خبر داد و گفت: 216 هزار پرونده تخلف به ارزش 200 ميليارد تومان تشکيل شده است.