رأی مردم «چک سفید امضاء»! نیست و نمی‌توان با استناد به آن، همه مواضع و عملکردهای دولت محترم را برخاسته از خواست و نظر کسانی دانست که در انتخابات یازدهم به رئیس‌جمهور محترم رأی داده‌اند.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در نقد سخنان رئیس جمهور که از منتقدان خود خواست با شناسنامه حرف بزنند نوشت: «نقد حق مردم و همه گروههاست، چه اقلیت و چه اکثریت. اما آنچه پسندیده نیست این است که با پول و بیت‌المال مردم کسی بخواهد دولتی را که منتخب مردم است و با رأی مردم شروع به کار کرده، به جای نقد، تخریب کند و این چیزی است که دولت نمی‌پسندد. بنابراین ما از همه می‌خواهیم با شناسنامه حرف بزنند و بگویند از کجا  و وابسته به کدام جناح هستند. با نام خود سخن بگویند نه با نام ملت ایران. راه ملت ایران روشن است».
مطلب فوق، بخشی از سخنان آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم کشورمان است که روز سه‌شنبه هفته گذشته در مراسم افتتاح نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ایراد شده بود و طی چند روز اخیر با واکنش‌های مثبت و منفی فراوانی روبرو شده است و از آنجا که موضوع این بخش از سخنان ایشان، «انتقاد و چگونگی آن» است و این، یکی از اصلی‌ترین مسائل مورد بحث و مناقشه این روزها - بخوانید همه روزها - است اشاره به نکاتی درباره آن ضروری به نظر می‌رسد؛
1- تاکید آقای دکتر روحانی بر این نکته که منتقدان «با شناسنامه حرف بزنند» و «با نام خود سخن بگویند، نه با نام ملت» اگر چه سخن عالمانه و قابل قبولی است ولی در مواردی نیز به شدت مورد مناقشه است. با این توضیح که بسیار دیده شده افرادی از یک حزب و گروه سیاسی بی‌آن که به جایگاه و هویت واقعی خود اشاره کنند، نقش خودخوانده! سخنگوی ملت را بر عهده می‌گیرند و به گونه‌ای درباره مسائل جاری کشور اظهارنظر و یا انتقاد می‌کنند که انگار از جانب همه مردم سخن می‌گویند و خواسته و نظر توده‌های ملت را بازتاب می‌دهند!  رئیس‌جمهور محترم حق دارد از این افراد بخواهد «با شناسنامه حرف بزنند» و دیدگاه و نظر حزبی و گروهی خود را به حساب ملت ننویسند.
شواهد موجود اما، به وضوح نشان می‌دهد جناب دکتر روحانی به این فرمول که خود بر آن تأکید ورزیده‌اند، چندان وفادار نبوده‌اند، بلکه
 - با عرض پوزش- عملکرد ایشان در برخی از موارد با فرمول یاد شده تفاوت یکصد و هشتاد درجه‌ای نیز داشته است.
به عنوان مثال، فلان و فلان شخصیت سیاسی  که به جرم آشکار و غیرقابل‌انکار وطن‌فروشی در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 به وضوح  از سوی مردم طرد شده‌اند، بی‌آن که به شناسنامه سیاسی باطل شده خود کمترین اشاره‌ای داشته باشند، زبان ملت را به کام می‌گیرند و به نمایندگی از آنان برای نظام و دولت محترم نسخه می‌پیچند. بدیهی است آقای دکتر روحانی حق دارد از آنان  بخواهد که «بدون شناسنامه حرف نزنند» و ابتداء برای مردم توضیح بدهند و بگویند همان کسانی هستند که با ادعای تقلب در انتخابات 88 جمهوریت نظام را به نفع مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس زیر سوال کشیده و سپس با شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم، دروغگو بودن خود را به اثبات رسانده بودند. به مردم بگویند که یکی از آنها حداقل دو بار با جرج سوروس، سرمایه‌دار صهیونیست آمریکایی ملاقات پنهان داشته و بعد از این ملاقات‌ها بود که سوروس در مصاحبه با CNN  قول داده بود «جمهوری اسلامی تا یکسال دیگر برچیده خواهد شد»! برای مردم توضیح بدهند چرا در مقابل ادعای نتانیاهو که فتنه‌گران را «سرمایه بزرگ اسرائیل در ایران» نامیده بود
- و البته متأسفانه حق با او بود و راست می‌گفت - مهر سکوت بر لب زده بودند؟! چرا همصدا با دیگر سران فتنه، اهانت‌کنندگان به ساحت مقدس امام حسین علیه‌السلام در عاشورای 88 را مردمان خداجوی! نامیده بودند؟! تصویر مبارک حضرت امام(ره) را پاره و لگدمال کرده بودند! شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه»! و «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» سر داده بودند! و...
باید به جناب آقای دکتر روحانی عرض کرد؛ این واقعیات که قابل انکار نیست! هست؟! و آیا همین آقایان که تاکنون اصرار داشتند آراء جنابعالی را به حمایت اصلاح‌طلبان و کارگزاران از شما نسبت دهند، امروزه زبان به انتقاد از دولت محترم نگشوده‌اند؟! انتظار از ریاست‌ محترم جمهوری آن بوده و هست که با تکیه بر فرمول یاد شده، از آنان بخواهند «بدون شناسنامه حرف نزنند» و ابتداء شناسنامه خود را روی دست بگیرند - البته اگر جرأت داشته باشند که ندارند - و سپس اظهارنظر کنند!
2- رئیس‌جمهور محترم بعد از تاکید بر این نکته که «منتقدان با شناسنامه حرف بزنند» منظور خود از شناسنامه را اینگونه توضیح می‌دهند که منتقدان «بگویند از کجا و وابسته به کدام جناح هستند»؟! که باید از ایشان پرسید؛
 الف: آیا منظور حضرتعالی از «شناسنامه»، شناسنامه حزبی منتقدان است؟ اگر چنین باشد- که ظاهرا اینگونه به نظر می‌رسد - پرسش بعدی آن است که آیا از نگاه و نظر جناب دکتر روحانی، فقط کسانی حق انتقاد دارند که عضو یکی از احزاب و یا گروههای سیاسی موجود باشند و آنانی که عضو هیچ حزب و گروهی نیستند - یعنی توده‌های عظیم مردم - حق انتقاد از دولت را ندارند! این برداشت ضمن آن که بی‌احترامی به مردم و نادیده گرفتن حق آنان برای انتقاد است، با مبانی تعریف شده جمهوری اسلامی ایران نیز سازگاری ندارد، چرا که نظام برپایه و محور مردم‌سالاری استوار است و نه حزب و گروه سالاری.
ب: ممکن است رئیس‌جمهور محترم بر این باور باشند که فقط گروهها و احزابی که در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزدهای دیگری داشته‌اند، نسبت به مواردی از مواضع و عملکرد دولت ایشان انتقاد دارند که دراین‌باره باید گفت؛ اگرچه بعید نیست برخی از انتقادها از همین زاویه و برخاسته از نگاه حزبی و گروهی باشد ولی نمی‌توان و نباید انکار کرد تمامی انتقادها از این دست نبوده و نیست، و مردم وقتی نشانه‌هایی از فاصله‌دار بودن مواضع و عملکرد دولت محترم با آموزه‌های اسلامی و انقلابی را مشاهده می‌کنند، انتقاد از این دست مواضع زاویه‌دار را با نگاهی دلسوزانه و به منظور اصلاح آن، وظیفه دینی و ملی خود می‌دانند. گفتنی است این روزها بسیاری از گروه‌ها و احزابی که نام خود را در فهرست حامیان دولت ثبت و اعلام کرده‌اند نیز نسبت به شماری از مواضع و عملکرد دولت بیشترین انتقادها را دارند. انتقاداتی که برخی از آنها از نوع باج‌خواهی و سهم‌طلبی است و اتفاقا جا دارد آقای دکتر روحانی مطابق فرمول یاد شده از آنان - اصلاح‌طلبان و کارگزاران - بخواهد که شناسنامه خود را ارائه کنند و مثلا توضیح بدهند در حالی که به اعتراف خودشان در مجموع فقط 13درصد رأی داشته‌اند و به همین علت هر دو گروه نامزدهای رسمی خود را مجبور به استعفاء کرده بودند، اکنون با کدام جایگاه و پایگاه، از دولت به خاطر نادیده گرفتن خواسته‌های حزبی و گروهی خود انتقاد می‌کنند؟!
3- آقای دکتر روحانی یک شخصیت دانش‌آموخته دینی است و حقوقدان نیز هست. بنابراین به خوبی می‌دانند که برای ارزیابی انتقاد، فرمول علمی تعریف شده‌ای وجود دارد و آن، اولا؛ توجه به موضوع مورد انتقاد و ثانیا؛ میزان انطباق آن با آموزه‌هایی است که عدول از آنها  مورد انتقاد قرار گرفته است. در این فرمول؛ شخص انتقادکننده جایگاه و تأثیر چندانی ندارد. در کلام خدا آمده است؛
«فبشر عبادی الذین یستمعون القول فیتبعون أحسنه... ای پیامبر(ص)! به آن عده از بندگان من بشارت ده که سخنان - گوناگون- را می‌شنوند و از بهترین آنها پیروی می‌کنند» (17 و 18 زمر) به بیان دیگر، وقتی از یک موضع یا عملکرد انتقاد می‌شود، انتقاد‌کننده میان آنچه اتفاق افتاده است با آنچه باید باشد - یعنی آموزه‌های تعریف شده و پذیرفته شده - فاصله می‌بیند، بنابراین با مقایسه میان این دو گزاره - آنچه هست و آنچه باید باشد - می‌توان انتقاد را «به‌جا» یا «نا به‌جا» دانست بی‌آن که نیازی به کنکاش در انگیزه انتقاد‌کننده باشد.
4- رئیس‌جمهور محترم کشورمان در سخنان یاد شده و پیش از آن نیز در فرصت‌های دیگر به انتخاب خویش از سوی مردم تکیه کرده و با استناد به آن، انتقادها را بی‌اساس و در مخالفت با اکثریت مردمی دانسته‌اند که به ایشان رأی داده‌اند.
درباره این بخش از سخنان رئیس‌جمهور محترم که هر از چند گاه نیز تکرار می‌شود باید گفت تردیدی نیست که اکثریت مردم  به ایشان رأی داده و جناب روحانی را از بقیه نامزدها برای تصدی ریاست‌جمهوری اسلامی ایران شایسته‌تر دانسته‌اند و آقای دکتر روحانی نیز در اولین کنفرانس خبری و سپس در موارد متعدد دیگر تاکید ورزیده‌اند که رئیس‌جمهور همه ملت ایران هستند، چه آنها که به ایشان رأی داده‌اند و چه آنهایی که نظر دیگری داشته‌اند. اما بدیهی است که رأی مردم «چک سفید امضاء»! نیست و نمی‌توان با استناد به آن، همه مواضع و عملکردهای دولت محترم را برخاسته از خواست و نظر کسانی دانست که در انتخابات یازدهم به رئیس‌جمهور محترم رأی داده‌اند، بلکه دوام اعتبار رأی مردم در همخوانی مواضع و عملکرد دولت  محترم با آموزه‌ها و معیارهایی است که در قانون اساسی و سایر قوانین نظام تعریف شده و رئیس‌جمهور محترم در جریان انتخابات بر پایبندی خویش به این موازین تاکید ورزیده‌اند.
5- و بالاخره و با عرض پوزش باید گفت؛ اظهارات روز سه‌شنبه آقای دکترروحانی در مراسم افتتاح نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بی‌آن که بخواهند و یا در پی آن بوده باشند، به گونه‌ای بوده است - و یا اینگونه تلقی می‌شود - که انگار هیچکس حق ندارد بدون کوپن از مواضع و عملکرد دولت محترم انتقاد کند! و این در حالی است که همه دلسوزان و دلدادگان انقلاب اسلامی خواستار موفقیت دولت هستند چرا که موفقیت دولت را موفقیت خود و نظام می‌دانند از این روی انتقاد آنان نه فقط نباید برای رئیس‌جمهور محترم دغدغه‌آور باشد بلکه می‌تواند همراهی با ایشان در ارائه خدمت بهتر تلقی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 61
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 29
  • ۰۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    اگه قرار باشه بگیم چون مردم بهم رای دادن فلان کار رو میکنم،پس بلاتشبیه و دور از جون دکتر روحانی،بنی صدر هم مختار بود هرکار دلش میخواست بکنه چون رای آورده؟
  • علی ۰۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    درود خدا بر عمار رهبری.
  • بیتا 0 ۰۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    من خیلیا که به روحانی رای دادن رو میشناسم که از کارشون پشیمونن، چی فکر میکردن چی شد!!
  • ۰۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    دولت امنیتی نمیخوایم نمیخوایم!
  • ناشناس ۰۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    درود بر حاج حسین شریعتمداری سردار قلم .
  • ۰۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    جمع کن بابا این حرفا رو
  • میترا1 ۰۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    احسنت وعالی . ولی یه سوال از اقای روحانی دارم ! ایا کپی و المثنی هم قبول میکنند یا باید فقط اصل شناسنامه باشد ؟؟؟!! البته فکر کنم المثنی هم قبول میکنند چون شناسنامه ی خودشان هم المنی ست ! {تغییر از فریدون به روحانی } راستی چرا ؟؟؟ بعد از انقلاب اینکارو کردن ؟؟!!
  • ۰۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    حاج حسین متلک های آبدارت منو کشته دمت گررررررررررررررررررررررررررررررررررررم
  • ۰۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    با این حرف موافقم هیچ کس انگیزه 18 میلیون نفر از رای را نمیدونه به فرض محال که 18 میلیون شش دانگ روحانی را قبول داشته باشن او باید در راستای منافع نظام عمل کنه حتی اگه 18 میلیون دیگه هم قبولش کنن بازم باید در راستای منافع نظام عمل کنه چون که او به عنوان رئیس چمهور این نظام روی کاره نه یه نظام دیگه
  • ۰۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    نفست حقه حاج حسین دمت گرم خدا نگهدارت باشه
  • رضا ۰۶:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    حاج حسین دمت گرم. مثل همیشه با سند و مدرک و با دلایل منطقی مقاله نوشتی. ولی آیا دولت به اصطلاح اعتدال گوش شنوا دارد؟!!!!
  • محمد کاظم وافی مسجدی ۰۷:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    ای بابا گذشت اون زمونی که تو دانشگاه عکس محمود رو اتیش می زدند و او لبخند میزد یا اون زمونی که خبرنگار خبرگزاری مهر تعابیر تندی درباره احمدی نژاد در یک مصاحبه زنده به کار برد و محمود با لبخند به وی جواب داد و گفت فقط جلوی احمدی نژاد است که می توانید اینگونه بیانیه بخوانید. آن مرد رفته است...
  • ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    خدا خيرتان بدهد كه حرف ما دلسوزان انقلاب راكه تريبوني نداريم ميزني
  • محمد ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    ایول .... آقای شریعتمداری ولی چه فایده گوش شنوا و چشم بینایی در این دولت محترم نمی بینم . حضرات خیلی تابلو و بدجوری عقده هشت سال گذشته را دارند خالی میکنن . امیدوارمتا دیر نشده به خودشون بیان و همراه با توده های مردم فقط به خدمت فکر کنند نه عقده گشایی از این و آن ....
  • ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    باید هم وضع کشور اینطور باشه..چون فقط دولت نیست که در یک مملکت سرنوشت رقم میزنه...افرادی مثل جنابعالی هم هستند که با افکار کوتاه خودشون و شوخی و لودگی......
  • رضا ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    بهتره بگیم درود خدا بر یکی از عمار صفتان رهبری... آقایان جلیلی-حداد عادل-حسن عباسی-نبویان-پناهیان-زاکانی و ... را هم فراموش نکنیم
  • علي ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    اين نخود هر آش چرا تو هر صحبتی خودشو وسط میندازه
  • جلال ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    چه بگويم حاجي جان هر عيب كه سلطان به پسندد هنر است !
  • ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    ناشناس جون اقای احمدی نژاد هم با احتساب رای مردم خونه نشینی اختیار کرد و استاد شریعتمداری هم به احترام رای مردم تمام قد از احمدی نژاد حمایت میکرد(البته مصلحت بود که سکوت کنند و حمایت)حالا شده............
  • ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    عمرا
  • ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    و یامون نرفته که چون نتونست جواب خبرنگار مهر رو بده شروع کرد به گفتن چیزهایی که ربطی به سوال نداشت(سوال پرسید که چرا ابتدا تحریم رو کاغذ پاره میدونستین و الان همه گرفتاریهارو به تحریم نسبت میدین و ....)
  • ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    باشه
  • سید ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    اگه مورد تایید اجباری یک جا های نبودی شریعتمداری کسی برای حرف هایت تره هم خورد نمی کرد ،یک سوزن به خودت بزن و جوال دوز یک دیگران شما سردبیر یک روزنامه هستی بجای حضرت آقا بجای تک مسئولین بجای نهاد های امنیتی بجای دستگاه قضایی و دیپلماسی حرف می زنی نه اظهای نظر مفید مانند برخی نشریات خوب در فکر بازنشستگی پیش از موعد باش و اینقدر سنگ نظام ورول آدمهای دلسوز را در نیاور
  • حامد ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    احمدی نژاد کجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایی
  • reza ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    خداييش ما نفهميديم اين حسين اقا چشه
  • ناشناس سومی ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    ناشناس دوم کی شریعتمداری از خانه نشینی دفاع کرد!!!!!!!!!!!!!! تهمت نزنید و فرافکنی نکنید،اتفاقاً گلایه های کیهان باعث شد احمدی نژاد مضع سختی مقابل این روزنامه ارزشی بگیره
  • سيدساداتي ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    انتقاد حق مردم است حتما مردم تشخيص دادندعملكرد اين دولت ضعيف است مي توانندآنرانقدمي كنند.ورد زبان تمام اقشاراينست كه ماراي راپس مي خواهيم .روچاني مچكريم اززحمات بي دريغ و راستگوئي....
  • مجید ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    حتما شما در زمان حملات حسین شریعتمداری به دولت احمدی نژاد ایران! تشریف نداشتی وگرنه خیلی اتفاقات افتاد
  • ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    بنظرم هرکی با حسین شریعتمداری مشکل داره باید یه چرخی تو خودش بزنه ببینه چند چنده چون کاملا حرفهاش منطقیه
  • سهیل ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    ابتدا شناسنامه ارائه میکنم!! من یک ایرانی مسلمان هستم وبه هیچ حزب و گروهی تعلق ندارم البته به برگی خودتون ببخشید سواد چندانی هم ندارم!! وفقط جان بر کف. گوش به فرمان رهبری عزیزم.حالا اجازه هست حرف بزنم اقای رئیس جمهور ؟!!! چرا شماودوستانتون اینقدر بر خلاف ادعاتون دربرابر انتقادات مردم یا حتی مخالفینتون بدون اینکه پخته بشین زود از کوره در میرین؟!!!
  • ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    چون هیچ کس نمیتونه جوابشو بده افتاد؟
  • ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    درود برسردار قلم
  • ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    موافقم سهيل اقا
  • ali ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    سوال درست بپرس جواب درست بشنو
  • seyed ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    با سلام اتفاقا یکی از رسانه هایی که احمدینژاد را از چشم مردم و علما انداخت کیهان بود و قلم شریعتمداری تا جایی به دولت لطمه زد که رهبری بارها در بیاناتشان به گونه ای به رسانه ها تذکر میدادند که همه میفهمیدند که منظور حضرت آقا کیهان است البته خود شریعتمداری هم در جایی اعتراف کرد که منظور ایشان بنده بودم
  • احمدخواجوند ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    خدارا شكر كه ما شناسنامه 24خرداد ودوم خردادرا ندارم.وخداراشكر كه من شناسنامه خرداد 84و88رادارم.
  • ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    احمدی نژاد داره فکر میکنه به خودش نمره چند بده آخه: تنها کسی بود که دلار رو سه برابر کرد تنها کسی بود که ارزش پول ملی رو یک سوم کرد تنها کسی بود که مرخصی گرفت تا برا مشایی ثبت نام کنه تنها کسی بود که خونه نشینی کرد و.............................
  • ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    راست میگه موافقم
  • احسان ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    چیه اونجا سوخته؟؟؟؟؟؟؟؟ حرف حق تلخه؟؟ نه؟؟ حاج حسین خیلی طلایییییییییییی خیلی باحالیییییییییییییییییییییییی خیلی توپیییییییییییییییییییییییییی چند روز یک مقاله مشتیییییییییی به این باحالی و توپی نخونده بودم تا جییییییییییییییگرم حال بیایییید خدا حفظت کنه واقعا این دولتی که فقط با 7 دهم درصد بیشتر رای آورده برخی موارد چه ادعاهای زیادی دارد!!!!!!!!!!؟؟؟؟
  • ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    بخدا راست میگه
  • علي ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    قابل توجه جناب سيد به جاي اينكه احساساتي نظر بدي و از برادر بزرگوار جناب آقاي شريعتمداري بدگويي و عقده گشايي كني بهتره مثل خود ايشان ياد بگيري كه با منطق قوي و مستدل حرف بزني . فكر ميكنم اون موقع كه شما تاتي تاتي ميكردي جناب شريعتمداري مشغول مبارزه با رژيم ستم شاهي بود و پس از انقلاب هم با بينش عميق سياسي خود كه بر گرفته از آموزه هاي اسلام اصيل و عشق به ولايت جهت روشنگري و تنوير افكار عمومي قلم زده و صحبت كرده كه البته به مذاق طيفهاي مختلف ضد نظام و ضد انقلاب و ضد ولايت از كمونيستهاي دو آتشه سالهاي دور گرفته تا غرب گراها و ليبرالها و تجديد نظر طلبان و آمريكا پرستان و خستگان و پشيمان شده از راه كه امروز جيغ و داد ميكنند به هيچ وجه خوشايند نيست چون روشنگري ايشان و عمارهاي ديگر كه به لطف خداوند تعداشان هم كم نيست مانع از به هدف خوردن تيرآن طيف ها ميگردد و از همين روي صداي جيغ بنفششان بيشتر در مي آيد. دولتيان و صاحب منصبان هم بايد از نقدهاي عالمانه، دلسوزانه ،روشتگرانه و مستند ايشان با طيب خاطر استقبال كنند كه قبل از اينكه هزينه هاي هنگفتي به نظام و مردم تحميل نمايند رفتارهاي خود را متناسب با منويات ولايت فقيه تنظيم و در راستاي اصول خدشه ناپذير انقلاب حركت كرده و از آن زاويه نگيرند
  • م-ب ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    میترا خانم جواب سوالت تو مستند من روحانی هستم اومده
  • ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    احسنت
  • ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    ناشناس غیرمحترم در زمان جناب هاشمي دلار از 7تومان شد 147تومان و 21برابر ارزش پول ملي افت كرد و در زمان خاتمي در سال 81 حدود 4 برابر ارزش پول ملي افت كرد و دلار 4برابر گران شد
  • سعید ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    راز موفقیت دولت‌ها در انتقاد است اگر انتقاد نشود اینطور وانمود می‌شود که هیچ اشکالی وجود ندارد لذا هر کاری دلشان می‌خواهد انجام می‌دهند که در نتجیه موجب به وجود آمدن استبداد خواهد شد.
  • ۱۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    رای مردم البته چک سفید امضا نیست. اما خود این آقای شریعتمداری بدون رای و اذن مردم چطور از جانب اونها حرف میزنه.
  • ۱۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    این سندا ش منو کشته.
  • ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    من بهش اجازه دادم چون حرف حق ميزنه چون مسلمان واقعيه چون ارمانهاي انقلاب براش مهمه چون چيزي رو ميگه كه بايد گفت ولي من وامثال من تريبونشو نداريم پس دمش گرم ونفسش حق
  • ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    من که راضیم
  • ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    هزار احسنت زدی تو خال حفظکم الله
  • رضا ۱۸:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    اقا سید میشه توضیح بدی کجا رهبری چنین حرفی زدن و کی شریعتمداری گفت منظور ایشون بنده بودم؟؟؟ اتفاقا شریعتمداری هم نقدمیکرد هم خدمات رو می گفت-دقیقا همون روشی که حضرت آقا گفتن-،اونایی که حمله میکردن روزنامه های زنجیره ای بودن
  • ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    واقعا که بی سوادی ... 17:15 وظیفه یه روزنامه نگار همین کاریه که حاج حسین می کنه ....اون ادعای ریس جمهوری نداره که شما اینو می گی
  • بنده خدا ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    آقای شریعتمداری دوستت دارم 1 بعلت حق گویی2داشتن بصیرت وسوادبالا 3 تقریبا اتخاذ موضع بیطرفی4 دلسوزی نسبت به نظام وکشور5 افشا کردن اعمال منافقان فتنه گران داخلی وخارجی6کار کردن درراه رصای خدا 7 گرفتن مچ منحرفین وانتقاد وجلوگیری از آنانی که خواسته یا ناخوسته تک روی میکنند. میخواهند آرمان انقلاب را به انحراف بکشند 8 خلاصه گفتنی های زیادی در باره شخصیت بارز جناب شریعتمداری هست که بحث در موردآن اینجا نیست
  • صفا ۱۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    تو اگر این گونه پیش بروی هیچ موقع نمی فهمی برو مطالبش را با دقت بخوان وجدان خود رانه با تعصب جناحی قاضی کن آنموقع میدانی حق با کیست
  • کنجکاو ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    د آقاسید نشد مرد حسابی حق وواقعیت تلخ است؟ مگر بنده خدا چه گفته شما بیجهت از کوره در رفتی؟ واقعیتها را گفته در ضمن شما چکاره ای برای آن تکلیف مشخص میکنی ایشان یکی از ارکان مهم این نظام است حالا تاکنون سمتی قبول نکرده است نشانگر شخصیت والای اوست .در ضمن بنظر خودش وبزرگان نظام تشخیص دادند درسمت روزنامه نگاری کار کند
  • ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    به رضا: فکر می کنید مخاطب رهبری در جملات زیر کسی غیر خود کیهان بود؟ « شما ببينيد در همين پنج شش روز گذشته سر يك قضيه‌اى كه آنچنان هم از اهميت بالائى برخوردار نبود - سر مسئله‌ى اطلاعات و امثال اينها – چه جنجالى در دنيا راه انداختند. تحليلها را بردند به اين سمت كه بله، در داخل نظام جمهورى اسلامى شكاف ايجاد شده است، حاكميت دوگانه شده است، رئيس جمهور حرف رهبرى را گوش نكرده است! ۱۳۹۰/۰۲/۰۳»
  • سعید110 ۲۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    یا علی حاج حسین عالی بود...
  • ۰۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    0 0
    اقا رضا برو یه سرچی بکن میفهمی کجا شریعتمداری خودشونو مصداق حرفای اقا دونست! ضمن اینکه حرفای امروز ایشون درسته .
  • ناشناس ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    0 0
    اگر قبول داشته باشيد ما هم بچه اين مرز و بوم و بچه اين انقلابيم ديديم آنچه را كه بايد مي ديديم تفاوت در سن ملاك پختگي و ناپختگي افراد است ما ديدگانمان هر چند به قلم شماست اما عقل تجزيه و تحليل خاص خودش را دارد در مرور زمان و تنها جايي است كه تائيديه عطف به ما سبق را دارد علي ايحال قلم به دو گونه است قلم به دل و قلم به تفكر خدا كند كه هر دو يكسو باشد در مثال جاي مناقشه نيست بزرگي فرمود در راه صراط المستقيم باشيد كه اين قلم اگر به اين طرف و آن طرف برود راه دور مي شود هر چند براي رسيدن به مقصود از هر راهي مي توان رفت اما هر راهي براي رسيدن تاوان خاص خودش را دارد در برابر اساتيد درس پس دادن سخت است اما بايد دانست همه ما با تفكرات خاص بازهم بچه اين انقلابيم ملاك قلم اگر اينگونه باشد زيباست بدين تعبير كه شريعت راه مستقيم الهي است و طريقت به هر راهي كه مي توان به وسيله آن به خدا رسيد كدام بهتر است عقل كامل همراه با شريعت الهي است پس بهتر است نوشته هاي قلم هم سو با عقل باشد كه انشالله خير دنيا و آخرت در آن است
  • ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    0 0
    اون کسی که گفتی من راضیم.شناسنامتو نشون بده.ازین به بعد همه باید باشناسنامه حرف بزنن.
  • seyed ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۵
    0 0
    به رضا: بعد از مسئله معاون اولی مشایی و استعفای مشایی در این مورد وقتیکه رسانه ها از جمله کیهان باز هم با قلمهایشان مشایی را نشانه گرفتند رهبری در دیدار با قاریان قرآن اینگونه تذکر دادند که" اگر شخصی از مسئولیتی برکنار شد همه صلاحیتها از او صلب نمیشود و نباید با او با بی انصافی برخورد شود" بلافاصله شریعتمداری در یادداشت خود در کیهان اعلام کرد که منظور سخنان رهبری بنده بودم البته در مورد خانه نشینی احمدینژاد نیز از جمله رسانه هاییکه در تخریب احمدینژاد کم نگذاشت کیهان بود که بازهم رهبری نوک پیکان تذکراتشان در این مورد به رسانه ها بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس