به گزارش مشرق به نقل از برنا، بر خلاف باورهاي عموم مردم، مطالعات ثابت کرد که مردها بيشتر از زن ها حرف مي زنند.
البته نکته اينجاست که با وجود استفاده بيشتر از حروف، مردان مفاهيم کمتري را به ديگران منتقل مي کنند. اين يعني زنان قادرند با تعداد کلمات کمتر، بهتر منظورشان را به ديگران تفهيم کنند اما مردها مجبورند مدت هاي طولاني حرف بزنند تا بتوانند منظورشان را برسانند. پژوهشگران مي گويند مردان در خود بيانگري مهارت چنداني ندارند اما مي توانند در مورد موضوعات معمولي روزانه خوب حرف بزنند. اين يعني حرف زدن درباره خود، براي مردها کار دشواري است.
اين در حالي است که مطالعات همچنين نشان داد که زنان در موقعيت هاي اجتماعي بهتر عمل مي کنند. مردان در گفت و گوها از تعداد واژگان بيشتري استفاده مي کنند اما دامنه اين لغات نزديک به هم است و چندان هم تاثيرگذار نيستند. اين مساله به ويژه در گفت و گوهاي کوتاه خود را نشان مي دهد. مردان در گفت و گوهاي کوتاه بسيار پيچيده صحبت مي کنند و درک منظور آنها بسيار دشوار است.
اين مطالعه که از سوي محققان انگليسي انجام گرفته نشان داد، زنان در طول روز کمتر از مردان صحبت مي کنند ولي توانايي برقراري ارتباط در آنها قويتر از مردان است. بر اساس اين تحقيق که گروهي از محققان دانشگاه منچستر انجام دادند، مشخص شد مردان در طول روز کلمات بيشتري را نسبت به زنان به کار مي برند با اين حال تسلط کمتري بر کاربرد زبان در موقعيت هاي اجتماعي دارند و کلمات را به صورت تکراري به کار مي برند و از تعارفهايي استفاده مي کنند که طرف مقابل را قانع نمي کند. اين تحقيق نشان داد زنان و مردان زماني که درباره امور جاري صحبت مي کنند، زبان مشابهي را به کار مي برند ولي در زمان صحبت در موقعيت هاي اجتماعي، از زبان متفاوتي بهره مي گيرند.
جفري بتي، استاد دانشگاه منچستر در اين باره مي گويد: مردان در موقعيت هاي اجتماعي بيشتر از زنان به استفاده از زبان حشو و جملات تکراري روي مي آورند. نتايج اين تحقيق باورهاي قديمي را درباره اينکه زنان بيشتر از مردان صحبت مي کنند، به چالش مي کشاند. از 65 تحقيقي که تا کنون درباره تفاوت هاي زباني زنان و مردان صورت گرفته است، 31 مورد به اين نتيجه رسيده اند که زنان بيشتر از مردان صحبت مي کنند. نتيجه 24 تحقيق نيز نشان مي دهد مردان بيشتر از زنان حرف مي زنند.