به گزارش مشرق به نقل از شبکه ايران ، شبکه آمريکايي سيانان در خبري نوشت:، وزارت خارجه آمريکا صفحه ويژه ايران را در شبکه اجتماعي تويتر راهاندازي کرد.
وزارت خارجه آمريکا در نخستين پيام ارسالي به صفحه مزبور نوشت: "وزارت خارجه آمريکا از نقش شبکههاي اجتماعي در ميان ايرانيان آگاه است و قصد دارد که به اين شبکه ارتباطاتي بپيوندد."
اين اقدام وزارت خارجه آمريکا درست يک روز پيش از فراخوان سران فتنه براي تجمع در برخي خيابانهاي تهران به منظور آنچه "حمايت از انقلاب مصر و تونس" خوانده شده است، انجام شد و به نظر ميرسد اين تقارن زماني تصادفي نبوده، بلکه نوعي برنامهريزي براي کمک به سران فتنه و معدود اغتشاشگران حامي آنها باشد.
وزرات خارجه آمريکا در آغازين پيامهاي خود بر روي اين صفحه از ايران خواسته است تا مجوز حضور اغتشاشگران در راهپيمايي را صادر کند.
اين اقدام وزارت خارجه آمريکا در حالي انجام ميشود که رژيم آمريکا از ابتدا چندان ميانه خوبي با انقلاب مصر نداشت و بدوا رژيم مبارک را جزيره ثبات ميخواند. آمريکاييها به مرور و با نمايان شدن ناتواني رژيم دستنشانده مبارک از سرکوب اين انقلاب مردمي، ژست حمايت از انقلاب را به خود گرفتند و مدعي شدند که حامي حقوق ملت مصر هستند.
چندي پيش، مقامات آمريکايي صفحه عربي تويتر را نيز با توجه به تحولات کشورهاي عربي راهاندازي کرده بودند.
آمريکا پيش از اين نيز از شبکههاي اجتماعي و سايتهاي اينترنتي آمريکايي همچون "فيسبوک" براي اعمال سياستهاي خود در ديگر کشورها استفاده کرده است. بطوريکه در جريان فتنه سال گذشته ايران نيز وزارت خارجه آمريکا از تويتر خواسته بود تا با هدف سرويسدهي به آشوبگران و مخالفان دولت ايران برنامه تغييرات خود را به تعويق بيندازد.
با اين وجود برخي از خوانندگان آمريکايي سيانان در ذيل اين خبر نظراتي را قيد کردهاند که خواندن آنها خالي از لطف نيست. يکي از اين خوانندگان مينويسد: "اين دقيقا علت نفرت بسياري از کشورها از آمريکاست. ما حق نداريم اگر با کشوري موافق يا مخالف هستيم، در امور آن کشور دخالت کنيم. اگر قرار است چنين باشد پس چرا دوباره عروسکهاي خيمهشب بازي خود را در اين کشورها برکار نميگماريم؟"
خواننده ديگر مينويسد: "اين دليلي بر آن است که ايران توانسته به ما ضربه بزند."