به گزارش مشرق، در این تحقیقات که توسط پژوهشگران دانشگاه "بورگاندی" فرانسه انجام شده، 115 مرد و زن 18 تا 50 ساله شرکت کردند.
پژوهشگران دریافتند که درمان با رایحه بهترین راه برای کاهش وزن است.
در این پژوهش، داوطلبان به دو گروه تقسیم شدند. از یک مجموعه خواسته شد تا چند دقیقه در اتاق انتظار بمانند. این اتاق انتظار به رایحه گلابی تازه معطر شده بود.
پس از 15 دقیقه این افراد به همراه اعضای مجموعه دیگر به اتاق دوم منتقل شدند که در آن مواد غذایی مختلفی گذاشته شده بود.
از هر کدام از داوطلبان درخواست شد که 3 نوع مواد غذایی را انتخاب کنند. ماکارونی؛ ماهی با برنج و سبزیجات؛ میوه؛ سبزیجات، گوشت، هویج سرخ شده، کیک های شکلاتی و آب سیب، از جمله مواد غذایی ارائه شده در این اتاق بود.
نتیجه آزمایش نشان داد که بوی گلابی مانع از انتخاب غذای اصلی و میوه ها شد، به صورتیکه سه چهارم از افراد گروه دوم کیک شکلاتی را انتخاب کردند ولی کسانی که قبل از انتخاب غذا در معرض رایحه گلابی قرار گرفته بودند، آب سیب را انتخاب کردند.
پژوهشگران سرانجام به این نتیجه رسیدند که رایحه میوهها و به ویژه گلابی میتواند نقش مهمی را در انتخاب مواد غذایی ایفا کند.
پژوهشگران دریافتند که درمان با رایحه بهترین راه برای کاهش وزن است.
در این پژوهش، داوطلبان به دو گروه تقسیم شدند. از یک مجموعه خواسته شد تا چند دقیقه در اتاق انتظار بمانند. این اتاق انتظار به رایحه گلابی تازه معطر شده بود.
پس از 15 دقیقه این افراد به همراه اعضای مجموعه دیگر به اتاق دوم منتقل شدند که در آن مواد غذایی مختلفی گذاشته شده بود.
از هر کدام از داوطلبان درخواست شد که 3 نوع مواد غذایی را انتخاب کنند. ماکارونی؛ ماهی با برنج و سبزیجات؛ میوه؛ سبزیجات، گوشت، هویج سرخ شده، کیک های شکلاتی و آب سیب، از جمله مواد غذایی ارائه شده در این اتاق بود.
نتیجه آزمایش نشان داد که بوی گلابی مانع از انتخاب غذای اصلی و میوه ها شد، به صورتیکه سه چهارم از افراد گروه دوم کیک شکلاتی را انتخاب کردند ولی کسانی که قبل از انتخاب غذا در معرض رایحه گلابی قرار گرفته بودند، آب سیب را انتخاب کردند.
پژوهشگران سرانجام به این نتیجه رسیدند که رایحه میوهها و به ویژه گلابی میتواند نقش مهمی را در انتخاب مواد غذایی ایفا کند.