کد خبر 296196
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸

بحران اوکراین می‌تواند به تلاش روسیه برای تضعیف موضع غرب در مذاکرات ایران و 1+5 و تقویت موضع ایران دراین مذاکرات منجر شود.

به گزارش مشرق، روزنامه آمریکایی فایننشال تایمز در گزارشی اذعان کرد که بحران اوکراین می‌تواند به تلاش روسیه برای تضعیف موضع غرب در مذاکرات ایران و 1+5 و تقویت موضع ایران دراین مذاکرات منجر شود.

بنابراین گزارش، غربی‌ها نگران آن هستند که روسیه فروش سلاح به ایران و از جمله تحویل موشک‌های اس – 300 به این کشور را از سر بگیرد. مسکو تحت فشار ایالات متحده از تحویل موشک‌های مزبور به ایران امتناع کرده بود.

همچنین یکی دیگر از نگرانی‌های طرف غربی تلاش احتمالی مسکو برای تضعیف رژیم تحریم‌های غربی بر ضد جمهوری اسلامی ایران است. مسکو فرضا می‌تواند به بانک‌های روسی برای تعامل مالی با طرف‌های ایرانی چراغ سبز بدهد.

از سوی دیگر، ماه‌هاست که شایعاتی در خصوص قرارداد تهاتری بین ایران و روسیه مطرح است که در آن ایران در برابر فروش نفت به روسیه، کالا دریافت می‌کند.

این در حالی است که به نوشته فایننشال تایمز، مقامات ایرانی به این فکر هستند که ممکن است اختلافات روسیه و غرب همچون یک میدان مین باشد و از این رو در برابر الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه موضعی محتاطانه در پیش گرفته‌اند. برخی نیز این نظر را مطرح کرده‌اند که اختلاف روسیه با غرب برای ایران این فرصت را ایجاد می‌کند که فرصت‌های بیشتری برای صادرات گاز داشته باشد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مجید ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    قلبم ریخت این چه تیتریه اخه فکر کردم روسیه این خبرودادهروزنامه فایننشال دیگه چه منبعیه.
  • ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    حرف مفت
  • ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    از همین جا میشه به کـثیف بودن سیاست پی برد
  • ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    میخوام صد سال سیاه تحویل نده.الان باید فناوری ساخت اس 400 رو بده
  • ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    زیاد دلخوش به این چیزها نباشید . مبادا زیر میز مذاکرات بزنید که تحریم ها را مضاعف و دنیا را اماده جنگ با ایران خواهند کرد . حواستون باشد گول این تزار های روسیه را نخوردید
  • سعید ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    وصدالبته به کثیف بودن روس ها شدیم آلت دست روس ها
  • بيژن ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    روسها در گذشته ودر زمان جنگ تحميلي خيانتهاي زيادي بماكردند وهرگز بما جواب درستي ندادند .بهتر است گرچه بيگانه بيگانه است ولي در سرلوحه حرفهايمان : "مرگ بر روسيه خيانتكارقرار دهيم"
  • ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    الکیه !!!!!!!!!!!!
  • کیوان از بوشهر ۱۸:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    امام خمینی فرمودند : " عده ای می گویند مرگ بر شوروی تا مرگ بر آمریکا فراموش شود " . مر گ بر آمریکای جنایتکار و یادمان باشد که شعار ما نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی می باشد
  • مهدی ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    عمدا انداختن سر زبونها تا آمریکا تو موضع ضعف قرار بگیره !
  • ۲۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    به تو ربطی نداره
  • ۲۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۵
    0 0
    مطمئن باش برعكس ميشه. يارو معان وزير خارجشون ديروز مصاحبه كرده بود كه فاصله بين ايران و 5+1 خيلي زياده ! ميخواد باز سر ايران توي كريمه سود كنه نامرد
  • ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    با غرامت حاصل از عدم تحویل اس300 خدمون میتونیم از پایه بسازیمش. کم که نیست 4 میلیارد دلاره اگه اشتباه نکرده باشم.
  • ali ۰۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    ابدا این اتفاق نخواهد افتاد
  • سید حمیدرضا نورانی ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    تزارهای روس؟! یعنی چی؟! حکومت تزاری صد و خرده ای ساله که از بین رفته...
  • سید حمیدرضا نورانی ۰۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    گل گفتی کیوان از بوشهر
  • ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    چون هدف ایران از خرید اس سیصد مهندسی معکوس و ساخت بومی این موشکها است، روسیه از فروش آن به ایران خودداری می کند و به سوریه هم اجازه نمی دهد که یکی از این موشکها را که دارد در اختیار ایران بگذارد. مخالفت آمریکا هم بهانه است. روسیه به فکر منافع خودش است. هیچگاه او را دوست تصور نکنید.
  • ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    این ها همش بهانه است،اس300را به سوریه دادند چون دیدند منافعشان در خطراست،نامممممممممردی و خیییییییییییانت بخشی از DNA روسها است.
  • رضا ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    ناشناس 19:49سیاست کثیف نیست،شرق و غرب کثیف هستند.
  • جلال ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۶
    0 0
    خیلی دلم میخواد بدن ولی صد نار بده آش ، همین خیال باش
  • حقگو ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
    0 0
    غربی ها بین مردم اختلاف می اندازند تا حکومت کنند حالا ما باید از اختلافی که خود غربی ها با هم دارند کمال استفاده را ببریم. البته این نظریه را غربی ها دوست ندارند و تلاش می کنند تا این اتلاف برای ما سودی نداشته باشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس