کد خبر 295350
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

هنرمندانی هستند که سعادت متولد بهار بودن را داشتند و در فصل بهار و در اولین روزهای ماه متولد شدند.

گروه فرهنگی مشرق -  هنرمندانی هستند که سعادت بهاره بودن را داشتند و در فصلف بهار و در اولین روزهای ماه متولد شدند از جمله‌‌ی آنها می‌توان به بیتا فرهی، ژاله علو، جمشید هاشم پور، برزو ارجمند، حسین جعفریان،خسرو شکیبایی، پوران درخشنده و منوچهر اسماعیلی اشاره کرد.   
 
"بیتا فرهی" بازیگر سینما و تلویزیون است که در اولین ماه سال به دنیا آمده است، او با فارغ‌التحصیلی در رشته‌ هنر از مدرسه هنر"جان پاورس" آمریکا در سال 59 بازیگری خود را در سال 68 با بازی در فیلم "هامون" به کارگردانی" داریوش مهرجویی" آغاز کرد و در سال‌های بعد فعالیت‌ خود را با کارگردانی بزرگی چون احمدرضا درویش و مسعود کیمیایی ادامه داد.  
 
فرهی به همراه"خسروشکیبایی" یکی از مشهورترین زوج‌های هنری دهه 70 را تشکیل دادند و تسلط خوبی به زبان انگلیسی و فرانسه دارد.   
 
او در طول فعالیت هنری‌اش در 4 نوبت نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر در فیلم‌های کیمیا، خانه‌ای روی آب، خون‌بازی و در انتظار معجزه‌ بوده است و همچنین دو بار برنده جایزه بهترین نقش اول برای فیلم‌های خون‌بازی در جشنواره بین‌المللی"پیونگ یانگ" و "کراچی" شده است.
 
همچنین برای فیلم "طلسم شدگان" توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اول سریال تلویزیونی را از جشنواره‌ی دنیای تصویر دریافت کرد.
 
در بررسی مجموعه‌های تلویزیونی نیز سریال "ولایت عشق" و "طلسم شدگان" از موفق ترین بازی های فرهی بوده است به طوری که در سریال "طلسم‌شدن" بازی او به حدی عالی بود که در جشن دنیای تصویر برنده جایزه بهترین بازیگر زن شد.   
 
"ژاله علو" متولد اول فروردین ماه 1306 است دوبلور، بازیگر تلویزیون وسینما که به خاطر بازی وصدای خوب تبحر بسیاری در دو زمینه داشته است.  
 
او با فارغ التحصیلی از دانش سرای مقدماتی تهران و هنرستان هنرپیشگی تهران فعالیت خود را درتئاتر آغاز کرد وتوانست برگزیده هشتمین همایش چهره‌های ماندگار درسال 89 شود. بازی در بیست نمایشنامه  و 50 فیلم ثمره چند سال فعالیت هنری ژاله علو درعرصه هنر است.
 
او از صدای بسیار خوبی برخوردار است و در سال 1331 به رادیو رفت و به گویندگی برنامه‌های مختلف پرداخت. یک سال بعد در سال 1332 فعالیت خود را در زمینه دوبله آغاز کرد و در فیلم‌های زیادی به جای هنر بازیگران معروف سینمای جهان حرف زده است. در سال 1327 به محض ورود به سینما در فیلم "توفان زندگی" بازی کرد و "سلطان" نیز آخرین فیلمی است که درسینما بازی کرده است.   
 
"جمشید هاشم‌پور" متولد 3 فروردین ماه بعد از انقلاب در اولین حضور سینمایی خود در فیلم از مسعود کیمیایی با عنوان خط قرمز بازی کرد. این فیلم همچنان توقیف است.   
 
شاید با بازی درنقش زینال بندری در فیلم تاراج ساخته ایرج قادری بود که جمشید هاشم پور با سر تراشیده میان مردم مطرح شد. تا جایی که تیپ قهرمان سرتراشیده تا سالها مخاطبان بسیاری را بخصوص در شهرستانها روانه سینماها می‌کرد.  
 
جمشید هاشم پور با بازی درنقشهای متفاوت توانایی‌های خودرا به اثبات رسانده است. او در دهه شصت و اوایل دهه هفتاد درکنار بازی در فیلم‌های اکشن و حادثه‌ای گه گداری بازی در نقش‌های دیگر را نیز امتحان کرده است.  
 
روز باشکوه(کیانوش عیاری، 1367)  
 
مادر (علی حاتمی، 1368)
 
پرده آخر(واروژ کریم مسیحی، 1369)
 
عشق و مرگ(محمد رضا اعلامی، 1369)  
 
و دلشدگان (علی حاتمی، 1370)  
 
"حسین جعفریان " فیلمبردار متولد 5 فروردین 1323 است.
 
«نرگس»، «زیر درختان زیتون»، «دوزن»،«بانوی اردیبهشت»، «زیر پوست شهر»، «شب یلدا»، «طلای سرخ»، «یک شب»، «چهارشنبه‌سوری»، «دایره»، «درباره الی»، «کیفر»، «طلا و مس»، «روزرستاخیز» و «شهید چمران» از جمله‌ی مهم‌ترین آثار جعفریان در مقام مدیر فیلمبرداری هستند.   
 
"خسرو شکیبایی" بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون، نیز 7 فروردی 1323 متولد شد. این بازیگر در حدود 40 فیلم سینمایی حضور داشته است که از میان آن‌ها می‌توان به «خط قرمز»، «دادشاه»، «صاعقه»، «دزد و نویسنده»، «رابطه»، «ترن»، «شکار»، «عبور از غبار»، «ابلیس»، «جستجو درجزیره»، «بانو»، «پرواز را به خاطر بسپار»، «سارا»، «یک باربرای همیشه»، «بلوف»، «پری»، «درد مشترک»، «لژیون»، «عاشقانه»، «خواهران غریب»، «سایه به سایه»، «سرزمین خورشید»، «روانی»،«زندگی»، «میکس»، «کاغذ بی‌خط»،«دختری به نام تندر»، «مزاحم»، «صبحانه‌ای برای دو نفر»، «نسکافه داغ داغ»، «دلشکسته» و «حیران» اشاره کرد.  
 
شکیبایی 28 تیر ماه 1387 صحنه ی هنر و زندگی را ترک گفت و به دیار باقی شتافت.   
 
"برزو ارجمند" فرزند انوشیروان و برادر زاده داریوش ارجمند در 7 فروردین ماه سال 1354 در محله احمد آباد مشهد مقدس دیده به جهان گشود. او خودش را مثل امیر یل و امیر سام و بهار نسل دوم ارجمندها خطاب می‌کند. دوره ابتدایی را  با امیر یل و امیرسام در دبستان شیخ‌الاسلامی تا کلاس سوم بود و بعد به مدرسه شهرستانی و راهنمایی لیسانس بازیگری و کارگردانی از دانشگاه آزاد تهران دارد و بیشتر در مجموعه‌های تلویزیونی ایفای نقش می‌کند.   
 
معراجی‌ها، روزسوم، محیا، سفر سرخ، ویلای من، شوخی کردم، مدر هزار چهره، صاحبدلان و زیر آسمان شهر از جمله فعالیت‌های او محسوب می‌شود.
 
"پوران درخشنده" کارگردان سینما هم متولد 5 فروردین 1330 است این نویسنده، تهیه کننده و کارگردان سینما که در جشنواره فیلم فجر گذشته با "هیس دخترها فریاد نمی‌زنند" مورد توجه قرار گرفت در کارنامه‌ی کاری‌اش ساخت فیلم‌هایی مانند"رابطه"، "پرنده کوچک خوشبختی"،"عبور از غبار"، "زمان از دست رفته"، "عشق بدون مرز"، "شمعی در باد"، "رویای خیس"، "بچه‌های ابدی" و "خواب‌های دنباله‌دار" به چشم می‌خورد.
 
همچنین "منوچهر اسماعیلی" مدیر دوبلاژ و از صداهای ماندگار در دوبله‌ی فیلم در 8 فروردین 1318 متولد شده است. اسماعیلی به جای بسیاری از بازیگران ایرانی و خارجی صحبت کرده و به تدریج صدایش جزو شخصیت و ویژگی‌های فردی آن بازیگر شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به «آنتونی‌ کویین»، «گریگوری پیک»، «چارلتن هستن»، «یول براینر»، «ریچارد برتن»، «سیدنی پوآتیه»، «پیته فالک» و «مارچلو ماسترویانی» اشاره کرد.
 
«خاک»، «تنگنا»، «قیصر»، «بلوچ»، «داش آکل»، «حسن کچل»، «دایره مینا»، «سوته دلان»، «رضا موتوری»، «غزل»،«دایی‌جان ناپلئون»، «ضربت»، «خط قرمز»، «هزاردستان»، «تاراج»، «طلسم»، «مادر»، «بایکوت»، «دستفروش»، «عروسی خوبان»، «پرستار شب»، «سرب»،«مهاجر»، «رد پایی برشن»، «بهار»، «بای سیکل ران»، «دزد عروسک‌ها»، «حماسه مجنون»، «سرعت‌»، «امام علی (ع)»، «کارآگاه»، «دکل»، «ترن»، «دو خواهر»، «پهلوانان نمی‌میرند» و «ناخدا خورشید» از جمله آثار ایرانی هستند که او در آن‌ها نقش گفته یا سرپرستی دوبلاژشان را برعهده داشته است.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس