به گزارش خبرنگار سرويس جامعه مشرق، سهيل معيني در گفتگو با مهر از اعتراض جمعي از معلولان کشور به خودداري وزارت آموزش و پرورش از استخدام معلولان خبرداد و افزود: در آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش 150 هزار داوطلب براي استخدام 40 هزار نيرو در دوره هاي ابتدايي، تربيت بدني، فني و حرفه اي، مشاوره و نيروي پرورشي ثبت نام کردند که هم اکنون مصاحبه تخصصي از داوطلبان آغاز شده است.
وي افزود: در ميان داوطلبان معلولان نيز حضور داشتند که وزارت آموزش و پرورش از مصاحبه تخصصي با معلولاني که در آزمون کتبي رتبه آورده بودند خودداري کرد.
مشاور وزير رفاه در دولت نهم اظهار داشت: انجمن باور قبل از برگزاري آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش طي تماس تلفني با آقاي مظفر "از مسئولان استخدامي وزارتخانه" از نحوه استخدام معلولان بر اساس قانون استخدام 3 درصدي وزارتخانه ها مطمئن شد.
وي افزود: متاسفانه پس از برگزاري آزمون کتبي و قبولي معلولان وزارت آموزش و پرورش مسئولان اين وزارتخانه در استانهاي کشور با بيان اينکه استخدام معلولان شامل بند سلامت جسماني استخدامي نمي شوند از پذيرفتن معلولان براي مصاحبه تخصصي خودداري کردند.
معيني گفت: نامه ها، تماسها و درخواستهاي متعددي از استانهاي کشور به انجمن باور ارسال شده که گوياي تخلف وزارت آموزش و پرورش در نحوه گزينش معلولان است.
وي اظهار داشت: رئيس سازمان بهزيستي چهارمحال بختياري طي نامه اي از اين انجمن درخواست کرده تا موضوع بي توجهي به قانون و تبعيض قائل شدن در نحوه استخدام معلمان آموزش و پرورش پيگيري شود.
رئيس انجمن باور گفت: بر اساس قانون 3 درصد استخدام معلولان در وزارتخانه ها و سازمانهاي دولتي، يکهزار و 200 معلول بايد در آزمون استخدامي آموزش و پرورش گزينش شوند.
مشاور وزير رفاه در دولت نهم اظهار داشت: اگر وزارت آموزش و پرورش قصد گزينش معلولان را نداشته چرا امکان حضور آنها را در آزمون کتبي استخدامي فراهم کرده است.
رئيس انجمن باور با اعلام اينکه آموزش و پرورش معلولاني را که در مرحله کتبي آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش قبول شده اند در مرحله مصاحبه نپذيرفته است ، گفت: اين اقدام آموزش و پرورش بر خلاف قانون استخدام کشوري است.