کد خبر 293691
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۳

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: میزان بیکاری جوانان 26 درصد و میانگین بیکاری در کشور 12 درصد است.

به گزارش مشرق، محمد رضا سپهری ‌ 22 اسفند ماه در هشتمین جشنواره کارآفرینان برتر خراسان رضوی که در تالار نور برگزار شد، اظهارکرد: هم‌اکنون میزان بیکاری جوانان در کشور بیش از 26 درصد و میانگین بیکاری 12 درصد است، این اعداد نشان‌دهنده وجود بحران بیکاری جوانان در ایران است که هر چه زودتر باید مدیریت شود.

وی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته بیش از 60 درصد فرصت‌های شغلی در حوزه خدمات ایجاد شده‌اند و خراسان رضوی با توجه به میزبانی سالانه میلیون‌ها زائر می‌تواند با تقویت این بخش به ایجاد اشتغال بپردازد.

سپهری با اشاره به اینکه سرانه ایجاد شغل در بخش خدمات از بخش صنعت و کشاورزی کمتر است، خاطرنشان کرد: پیشنهاد می‌شود پارک کارآفرینی برای کودکان در مشهد ایجاد شود تا کودکان از سنین پایه برای کار گروهی و کارآفرینی تربیت شوند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی به هیچ وجه به معنای ریاضت اقتصادی و انزوا نیست بلکه به معنای ایجاد تعادل و تعامل با سایر کشورها و برقراری روابط بین‌المللی با حفظ منافع ملی است.
منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    0 0
    شاید هم 100 درصد جوانان بیکار هستند ......
  • ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    0 0
    فقط ۲۶ درصد؟؟؟ مالیات نداره بگید!!!! هر چی می خواهید بگید
  • rahman ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
    0 0
    خیلی بیشترازاین حرفاست آماربیکاری
  • ۰۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    0 0
    من فوق لیسانس - 31 ساله بیکار - مجرد - راننده تاکسی واقعا خجالت میکشم بله نون حلاله ولی...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس