کد خبر 28876
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۸

دانشمندان آمريکايي اعلام کردند يک ستاره کوچک که به اندازه يک ماشين است روز چهارشنبه از نزديکي زمين عبور خواهد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، مرکز آزمايشگاهي ناسا در پاسادناي کاليفرنيا اعلام کرد ستاره سي اي هفت دوهزارو يازده 2011 CA7 روز چهارشنبه از فاصله شصت و چهار هزار و سيصد مايلي زمين عبور خواهد کرد و در ساعت دو و بيست و پنج دقيقه بعد از ظهر به نزديکترين نقطه به سطح زمين مي رسد.

مرکز مديريت فضا و هوانوردي ملي آمريکا اعلام کرد روز جمعه نيز يک ستاره چهار فوتي به نام 2011 CQ 1 از فاصله سه هزارو چهارصد مايلي زمين عبور کرد.

سايت اسپيس دات کام اعلام کرد اين دو ستاره آنقدر کوچک بودند که در صورت برخورد آنها با زمين، به دو نيم تقسيم مي شدند و يا بر اثر حرارت زياد مي سوختند.

دانشمندان روسي اعلام کردند سيزدهم آوريل سال دو هزارو سي و شش يک ستاره که اندازه آن دو برابر زمين فوتبال است به زمين برخورد خواهد کرد. اين نظر دانشمندان روسي با نظر محققان ناسا در تناقض است. دانشمندان ناسا در سال دوو هزار و نه گفته بودند ستاره آپوفيس 99942 Apophis هيچ شانسي براي برخورد با زمين در آن تاريخ ندارد.

پروفسور لئونيد سوکولوف از دانشگاه دولتي پترزبورگ مي گويد: آپوفيس روز سيزدهم آوريل دو هزار و بيست و نه از فاصله بيست و سه هزار مايلي زمين عبور خواهد کرد و برخورد احتمالي آن با زمين در سيزدهم آوريل دو هزار و سي وشش اتفاق خواهد افتاد.

سوکولوف گفت: احتمال برخورد اين ستاره با زمين بسيار بعيد است زيرا دانشمندان درحال يافتن راهي براي جلوگيري از اين اتفاق هستند. دونالد يومانز رئيس ادره برنامه اشيائ نزديک زمين ناسا ،به کريستين ساينس مانيتور گفت: نظر سوکولوف و همکارانش از نظر فني درست است.

او گفت:" احتمال برخورد آپوفيس با زمين در سال دو هزار و سي وشش وجود دارد اما اين احتمال يک در دويست و پنجاه هزار است."

محاسبات دانشمندان روسي بر اساس عبور آپوفيس از مجراي گرانشي هنگام عبور از کنار زمين در سال دو هزار و بيست و نه است.

دانشمندان آمريکايي و روسي مي گويند: حفره گرانشي منطقه اي خاص در فضاست که جاذبه زمين مي تواند مسير حرکت آپوفيس را تا سيزدهم آوريل دو هزار و سي وشش تغيير دهد.

يومانز گفت: "آپوفيس در اواخر سال آينده نيز و اوايل سال دو هزارو سيزده نيز به زمين نزديک خواهد شد."

به گزارش يونايتد پرس از پاسادنا و به گفته يومانز، اگر اين ستاره در مسيري مخرب حرکت کند ناسا برنامه و تجهيزات مورد نياز براي تغيير مدار اين ستاره بکار خواهد گرفت تا امکان برخورد اين ستاره با زمين را در سال دو هزار و سيزده به صفر برساند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس