کد خبر 28784
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۸

رئيس مرکز مطالعات و پژوهش‌هاي فکري در مصر با اشاره به پيوستن گروه‌هاي جديدي از ملت مصر به انقلابيون، از استعفاي مديران سازمان‌هاي مختلف رژيم حاکم به دنبال گسترش تظاهرات مردمي خبر داد.

به گزارش مشرق، "حسن البنا " در گفت‌وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: استعفاي مديران سازمان‌هاي مختلف نظام حاکم و افزايش اعتراضات مردمي به معني از دست دادن برگه‌هاي برنده رژيم مبارک و پيش رفتن آن به سمت سقوط است.

البنا گفت: سناريوهايي که رژيم حاکم مصر مطرح مي‌کند تنها با هدف دور زدن جوانان انقلابي و به منظور مصادره انقلاب صورت مي‌گيرد.

وي افزود: تلاش براي نفوذ ميان تظاهرات‌کنندگان، تخليه ميدان التحرير و يا منصرف کردن ملت و جوانان از تظاهرات مواردي است که رژيم مبارک و ارتش همچنان به آن دل بسته است.

البنا سپس با اشاره به پيشنهاد آلمان درباره سفر مبارک به اين کشور به بهانه درمان و در واقع باز کردن راه خروج وي بدون محاکمه در مصر گفت: بعيد مي‌دانم خروج مبارک از کشور و واگذاري اختيارات وي به عمر سليمان معاون او بتواند از شدت انقلاب بکاهد زيرا جوانان انقلابي به خوبي مي‌دانند که رژيم به آنها دروغ مي‌گويد و به همين دليل اعلام کرده‌اند که انقلاب را تا سرنگوني رژيم مبارک ادامه مي دهند.

رئيس مرکز مطالعات و پژوهش هاي فکري در مصر افزود: پيوستن اساتيد دانشگاه، نويسندگان و روزنامه‌نگاران به تظاهرات‌کنندگان نشانه گسترش دامنه اعتراضات و تصميم قطعي ملت براي سرنگوني رژيم مبارک است.

البنا تاکيد کرد: هرگاه انقلابي مردمي در کشوري صورت گيرد، عمل به قانون اساسي باطل مي‌شود و مجالس قانونگذاري و دادگاه عالي قانون اساسي و سران رژيم حاکم همگي مشروعيت خود را از دست مي‌دهند. به اين ترتيب بايد گفت مصر در آستانه مرحله‌اي جديد و حاکميت نظام سياسي نويني بر اين کشور قرار گرفته است.

رئيس مرکز مطالعات و پژوهش هاي فکري در مصر گفت: انقلاب مصر پس از پشت سر گذاشتن جمعه خشم و جمعه رفتن مبارک، اينک وارد مرحله پايداري شده و در حال مقابله با تلاش‌هايي است که براي دور زدن انقلاب ميليوني صورت مي گيرد، انقلابي که امروز بيش از ?? ميليون نفر در سراسر مصر در تظاهرات بي‌سابقه عليه رژيم حاکم شرکت کردند.

وي با بيان اين که در تظاهرات روز سه شنبه گروه هاي متعددي به سمت ساختمان‌هاي هيئت دولت، وزارت کشور، شوراي قانون اساسي، مجلس شورا و پارلمان حرکت کردند، به جلوگيري مردم از ورود نخست وزير به ساختمان هيئت وزيران و همچنين محبوس ماندن وزيران و مسئولان در داخل اين ساختمان اشاره کرد.

رئيس مرکز مطالعات و پژوهش هاي فکري افزود: اين اقدام تظاهرات‌کنندگان واکنشي به پارلمان، دادگاه قانون اساسي و وزارت کشور است که در برابر جنايت‌هاي چماقداران ضد مردم سکوت پيشه کرده‌اند و اهميتي به خودروهاي دولتي که جوانان تظاهرات‌کننده را زير مي‌گيرند ، نمي‌دهند.

وي سپس استعفاي برخي مديران رسانه‌هاي رسمي در مصر و پيوستن به تظاهرات‌کنندگان را هم نشان دهنده از دست رفتن برگه‌هاي برنده نظام دانست.

رئيس مرکز مطالعات و پژوهش هاي فکري در مصر، وعده هاي رژيم حاکم مبني بر تحت پيگرد قرار ندادن جوانان انقلابي را وعده‌هايي دروغين توصيف کرد و گفت: رژيم حاکم بر مصر رژيمي پليسي است و اين مسئله را با اعزام چماقداران براي برخورد با تظاهرات‌کنندگان ثابت کرد.

وي همچنين با اشاره به سرکشي وزير دفاع به فرماندهان و هشدار فرمانده نيروهاي مستقر در ميدان التحرير به تظاهرات‌کنندگان درباره تمام شدن صبر نيروهاي مسلح، گفت: در حال حاضر ارتش از ورود هرگونه مواد غذايي و آب آشاميدني يا پتو به تحصن‌کنندگان در ميدان التحرير جلوگيري مي‌کند و اين اقلام را از مردم مصادره کرده در رود نيل مي‌اندازد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس