به گزارش مشرق، خلاصه اين نتايج به شرح زير است:
1- کافئين تاثير مثبتي بر قدرت درک و نيروي حافظه دارد و به انسان توانايي ميدهد تا کارهاي پيچيده را به خوبي به انجام برساند.
2- بين مصرف کافئين و بروز بيماري پارکينسون رابطه عکس وجود دارد، به عبارتي ديگر، کافئين از احتمال بروز بيماري پارکينسون پيشگيري ميکند.
3- مصرف مقدار متعادل کافئين، اختلالات شناختي در رابطه با افزايش سن و نيز بروز بيماري آلزايمر را کاهش ميدهد.
4- کافئين با ايجاد تعادل در عملکرد مغز، از نقايص حرکتي و نيز زوال عقل پيشگيري ميکند.
تحقيقات ديگر نشان داده است:
5- کافئين احساس خوب بودن، شادي، انرژي، هشياري و اجتماعي بودن را در فرد تقويت ميکند.
6- کافئين تحمل انجام حرکات ايروبيک را افزايش ميدهد.
7- مصرف کافئين منجر به کاهش احتمال ابتلا به ديابت نوع 2 ميشود.[قهوه در برابر ديابت ]
8- قهوه داراي مقدار زيادي آنتياکسيدان است. آمريکاييها 1,299 ميليگرم آنتياکسيدان از 1.64 فنجان قهوه خود در روز دريافت ميکنند.
نزديکترين رقيب قهوه، چاي است که داراي 294 ميليگرم آنتياکسيدان است و پس از آن موز با 76 ميليگرم، لوبياي خشک با 72 ميليگرم و ذرت با 48 ميليگرم در رديفهاي بعدي جاي دارند.