به گزارش مشرق، سهيل کريمي در مطلبي که براي نشريه «مهرنو» نوشته است ضمن نقد برخي دستگاههاي فرهنگي کشور نوشته است: هيچ يک از مسئولان فرهنگي، فرهنگ دفاع مقدس را اشاعه ندادند. فرهنگ دفاع مقدس را بچههاي جنگ نشر و رواج دادند، با نگاه امام و رهبري که کاتاليزور اين جريان بود و اين فرهنگ ميان مردم گسترده ميشد.
به نوشته فردا وي در ادامه با اشاره به بازي خواسته يا ناخواسته برخي مسئولان فرهنگي کشور در پازل دشمن مي نويسد:
سهيل کريمي همچنين ادامه مي دهد: چند روز پيش که در تهران باران و برف آمد، صداوسيما برنامههاي شاد پخش ميکرد. انگار همه جاي ايران برف آمده و بيشتر وقتها همين طور است. وقتي که تهران خشکسالي باشد، گويا همه جا خشکسالي است و اگر تهران باران بيايد، انگار همه جا همين طور است. صداوسيما در همه عرصهها اين طور عمل ميکند و همين نگاه باعث ميشود در همه قضيهها ناقص وارد شويم و ناقص عمل کنيم. در جريان فتنه صدا و سيما خوب وارد نشد و اگر وارد شد، يک عامل تحريک کننده بود، چون نگاهش عمقي، آيندهنگر و برنامهريزي شده نبود.
آقايان راه را گم کردهاند
کريمي در ادامه مي افزايد: صداوسيما گاهي اشتباههايي داشت که باعث ميشد دشمن سوءاستفاده کند؛ بعضي دستگاههاي فرهنگي ديگر هم به شکل ديگري وارد شدند و به اين فتنه دامن ميزدند، کسي توجه نکرد که ريشه اين فتنه کجاست تا در نطفه خفه شود.
وي با اشاره به سابقه تاريخي اين موضوع تاکيد مي کند: در طول دهه 70 و 80 فعاليت جدي از سوي دستگاههاي فرهنگي ديده نشد. کسي که مسئوليت فرهنگي دارد، بايد برنامهريزي کند و پاي کار باشد.
اين مستند ساز در ادامه مي افزايد: خروجي سازمانهاي فرهنگي مثل کانون پرورش فکري و حوزه هنري چيست؟ دهه 60 آدمهايي مثل آويني و طالبزاده و ... از اين مجموعهها خارج شدند، اما بعد از دهه 60 آن زايش را ندارند. بانگاه به رفتار مسئولان فرهنگي بايد گفت، آقايان راه را گم کردهاند.
فرهنگ سازي و آرمانگرايي انقلاب فراموش شده است
سهيل کريمي در ادامه به سفرش به منطقه پاراچنار اشاره مي کند و مي نويسد: دو ماه به پاراچنار رفتم، هيچ کس واکنشي نشان نداد، اما بعد از برگشتن دفتر رهبري من را خواست و يک جلسه خدمت رهبر انقلاب اوضاع پاراچنار را گزارش دادم. اين درحالي است که بعضي دستگاههاي ديگر من را براي توضيح و مواخذه احضار کردند!
وي در اين خصوص مي افزايد: 2 سال و نيم دنبال اين بودم که به پاراچنار بروم. اما هيچ يک از دستگاههاي فرهنگي کمک نکردند و حتي بعضيها اطلاعات غلط ميدادند.
سهيل کريمي در ادامه مي نويسد: مسئولان فرهنگي راه را گم کردهاند، آقايان فراموش کردهاند انقلاب براي چه آمده است. مسير انقلاب هزينه دادن در راه مستضعفان است. بحث ما چنگ براي مستضعفان عليه استکبار بوده است.
اين روزنامه نگار مي افزايد: رهبر انقلاب سال گذشته بيشترين سخنراني را داشتند. چرا اينها بازخواني نميشود؟ خود رهبري موضوع فتنه را مطرح کرد و اين ادبيات علوي و قرآني را جاري کرد و اگر جايي در دستگاههاي فرهنگي کاري شده، بنابر بخشنامه و... بوده و نتيجهاي ندارد.
وي در پايان تاکيد مي کند: به نظر ميرسد براي اين افراد، هدف غايي گم و فرهنگسازي و آرمانگرايي انقلاب فراموش شده است.