مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به اقدامات لازم برای رفع مشکلات پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و دلایل قطع سامانه پرداخت تسهیلات ازدواج در برخی بانک‌ها گفت: از پیشنهادات ما این است که در صورت امکان سقف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج با هدف پوشش تعداد بیشتری از افراد کاهش پیدا کند به طوری که تمامی افراد تسهیلات 30 میلیون ریالی دریافت کنند.

به گزارش مشرق، سیدعلی اصغر میرمحمد صادقی درباره مذاکرات صورت گرفته بین وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و وزارت ورزش و جوانان برای رفع مشکلات مربوط به پرداخت تسهیلات ازدواج اظهار کرد: مشکلات ایجاد شده در راستای پرداخت تسهیلات ازدواج به رشد منفی سپرده‌های قرض الحسنه در 9 ماهه سال جاری برمی گردد.

وی با بیان این‌که میزان سپرده‌های قرض الحسنه در 9 ماهه سال جاری 9.7 درصد کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: متاسفانه منابع بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات ازدواج کفاف نمی دهد و از سوی دیگر تکالیف بودجه‌ای در این راستا هر سال افزایش یافته است.

میرمحمد صادقی در تشریح دلایل کاهش سپرده‌های قرض الحسنه بانک‌ها گفت: افزایش نرخ سود تسهیلات و سپرده‌ها از دلایلی است که باعث شده افراد تمایل کمتری نسبت به سپرده گذاری به صورت قرض الحسنه نزد بانک‌ها داشته باشند به علاوه شاید قطع پرداخت جوایز قرض الحسنه که می توانست انگیزه‌ای برای سپرده گذاری نزد بانک‌ها باشد را بتوان عامل دیگر کاهش منابع قرض الحسنه بانک‌ها دانست.

مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: کلیه موارد در دست بررسی است تا مشکلات مربوط به منابع قرض الحسنه بانک‌ها برطرف شود.

وی با اشاره به این‌که حدود یک میلیون نفر در صف ازدواج هستند، تصریح کرد: یکی از پیشنهادات ما برای رفع مشکلات مربوط به تسهیلات ازدواج کاهش تکالیف قانونی بوده است.

میرمحمد صادقی افزود: یکی دیگر از پیشنهادات ما این است که در صورت امکان سقف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج با هدف پوشش تعداد بیشتری از افراد کاهش پیدا کند به طوری که تمامی افراد تسهیلات 30 میلیون ریالی دریافت کنند.

وی با بیان این‌که برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به تدریج بانک‌های خصوصی را وارد کار می کنیم، گفت:‌اکنون دو بانک خصوصی در کنار بانک‌های دولتی اقدام به پرداخت تسهیلات ازدواج می کنند.

مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی با تاکید بر این‌که به رشد سپرده‌های قرض الحسنه نیاز داریم تاکید کرد: باید تمهیداتی از سوی دولت و مجلس در راستای رشد منابع قرض الحسنه بانک ها اندیشیده شود.

میرمحمد صادقی با اشاره به این‌که در بسیاری از بانک‌ها نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بیش از صد درصد است، اضافه کرد:‌به همین دلیل در برخی از استان‌ها مجبور به قطع سامانه پرداخت تسهیلات ازدواج شده‌ایم.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    0 0
    در مراسم عقدی 30 میلیون تومان پول شاباش دماد شد و از طبقه ای هم هستند که به یارانه محتاجند و 1000نفر میهمان دعوت کرده بود 20میلیون تومان قلمبه واریز فرمودند به جیب صاحب تالار محترم - علماء دین - علماء جامعه شناسی و... تبیین فرمایند جایگاه این عمل را
  • ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    0 0
    نه اینکه الان بیشتر میدن؟ سه میلیون تومن هم با زور میدن
  • ناشناس ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    0 0
    شما که نمیتونید ،خیلی بیجا میکنید جونارو تشویق به ازدواج میکنیدو دائما وعده وعید میدین بهشون
  • alikanaany ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    0 0
    به نام خدا در شهر ما موسسه قرض الحسنه با سابقه ای وجود دارد که با دردسر به مراتب کمتر از بانک های نزولخوار دولتی بدون سپرده ،وام دو میلیونی ازدواج با اقساط 36ماهه می دهد که این جانب شخصا از آن استفاده کرده ام و این درحالیست که این موسسه چند سال است که توسط بانک مرکزی برای تبدیل شدن به بانک تحت فشار بوده و از دادن وام های بالای 5میلیون منع شده است!
  • امیر ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    0 0
    موقع رای گیری جوونا رو بکشید دنبال خودتون موقع عمل هیچ.... اگه میدونستید اون دنیا چطور میخاید جواب این همه گناه و فحشارو بدید، مسولیت رو رها می کردید و فرار!!
  • ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۶
    0 0
    از يه طرف ميگن جمعيت كشور بايد افزايش يابد و از طرفي ديگر ازدواج رو براي جوانها سخت ميكنن. اشكالي نداره ماهم خدايي داريم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس